Helikon Level 2 sooja pesu särk (roheline)

BL-UN2-PO-04

Kõrge hingavus
Annab koheselt sooja

Õmblusteta (lameda õmblusega) tehnoloogia

Raglaanvarrukad

Pöidlaaugud mansettidel

Vali suurus
27,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Sooja aluspesu ülemine osa - särk.
Tänu polüestri ja elastaani segu kasutamisele ei paku see mitte ainult isolatsiooni isegi märjana, vaid võimaldab kasutajal ka rasketes tingimustes mugavalt liikuda.
Tõmblukuga kaelaosa võimaldab temperatuuri reguleerida ning pöidla aasad takistavad varrukatel kinnaste selgapaneku ja äravõtmise ajal üles libisemast.

Nahalähedane lõige hõlbustab niiskuse eemaldamist nahalt, parandades soojuslikku mugavust erakordselt külmadel päevadel.

Materjal: 95% polüester, 5% elastaan.

Toote üksikasjad
BL-UN2-PO-04

Eriviited

ean13
5908218794078
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 16025900

Kaubamärk: Mil-tec

MIL-TEC ESMAABIKOMPLEKT MIDI

Komplekt sisaldab: - Käärid - Kummikindad - Haaknõelad (6tk) - Side (2tk, 7,5x4,5cm) - Rõhkside (7,5x4,5cm) - Plaaster (4cm x 1m) - Haavapadi (5x5cm) - Kleeplint - Hügieenilised puhastuslapid Mõõdud: 11 x 14 x 6 cm Tootja: Mil-Tec (Saksamaa)

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: SBP4-03-01BG

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (PLASTIK)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise. Valmistatud tugevast plastikust, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 13g Värvus: must

Hind 3,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: WBL10

WILDO SööGINõUD CAMP A BOX LIGHT

WILDO® Camp-a-box Light on kompaktne, kerge ja praktiline sööginõude komplekt. Seda on mugav kaasa võtta matkale, paadisõidule, autosuvilasse või piknikule. Komplekt sisaldab: - Spork-kaalub 8,5g - Fold-A-Cup- kokkupandab joogitops, maht 2,5 dl, kaal 25g - 2 söögikarpi

Hind 12,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-MSC-MW-0211A-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Merino

Külmema ilma meriino sokid. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osal tugevdus. Kannaosal amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MAG-PANTH

Kaubamärk: Magnum

Magnum Panther 6 saapad

Veekindel Magnashield nahast ja tugevast nailonist pealis on väga vastupidav ning praktiline. Hea haardega välistald on SRA libisemis- ja õlikindel, võimaldades liikuda äärmuslikes oludes. TPU (Thermoplastic polyurethane) tugevdatud ninaosa ja kand. Ekstreemsetes olukordades mugav, niiskust hülgav vooder hoiab jalad kuivad. Eemaldatav ja vahetatav...

Hind 44,90 € Tavahind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis