PRIMUS Express Stove matkapliit

321484

ExpressStove on ülikergeja võimas matkapliit.  ExpressStove on karmides tingimustes hästi vastupidav ja töökindel. Hoolimata sellest, et keetel on oma mõõtmetelt väga väike, on tema töövõimsus suur. Erinevalt paljudest teistest väikestest matkapliitidest levitab põleti leegi ühtlaselt ja laialt tagades seeläbi stabiilne kuumuse leviku toidu valmistamisel.

*Gaas ei kuulu komplekti

44,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

KAAL: 0.082 kg

VÕIMSUS (W): 2600

KÕRGUS (MM): 87

SÜÜDE: manuaalne

KEEMISENI (MIN): 2.30 (1 L)

Toote üksikasjad
321484
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: PO-MUS-PO-02

Kaubamärk: Helikon

HELIKON TELKMANTEL (PONCHO) olive green

Vihmakindel, kiiresti kuivav telkmantel mis on valmistatud Ripstop polüestrist. Telkmantel on kasutatav nii vihmakeebi kui ka välitelgina. Telkmantlil on trukid, mis võimaldab teha varrukad või ühendada telkmantleid omavahel kokku. Telkmantlil on ka aasad nööri jaoks et kasutada seda välitelgina.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PL-EDC-CD-11

Kaubamärk: Helikon

HELIKON SELJAKOTT EDC (PRUUN)

Seljakott universaalseks kasutuseks: alates igapäevakasutusest kuni lühemate matkade või taktikaliseks kasutuseks. Kiire ja lihtne ligipääs koti sisule. Maht: 21 l Välimise tasku sisekülg kaetud Velcro paneeliga millele saab kinnitada erinevaid mooduleid. Puusarihm on eemaldatav. Reguleeritavad õlarihmad, rinnarihm ja puusarihm. YKK lukud. Sisekülje...

Hind 79,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 46088

Kaubamärk: Web-tex

WEB-TEX TERMOSKRUUS 0,33 L (ROHELINE)

Termos on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud kriimustuskindla kattega. Kaane sees võimalik hoiustada väikesemõõdulisi esemeid (näit. suhkur, sool vms.). Maht 0,33 L Pikkus: 17 cm Läbimõõt: 7 cm Värv: Oliiviroheline Tootja: Web-tex (UK)

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 14605000

Kaubamärk: Wildo

WILDO® FOLD-A-CUP 250ml

WILDO® Fold-a-cup -kokkupandav  joogitops 2,5dlFold- a-cup  on kerge ja vastupidavast materjalist, mugav kaaslane matkal, paadis, kämpingus, piknikul või autosuvilas.Pestav nõudepesumasinas.Wildo® Fold-a-cup on BPA-vaba.Kaal: 25gSuurus: 9,4×7,2×2,9 cmMaterjal: TPE

Hind 3,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis