Talvekindad Mechanix COLDWORK™ Peak

CWKPK-58-008

Kui läheb külmaks, kasutage loodusjõududega võitlemiseks kindaid COLDWORK™ Peak.

Kinnaste suurus
49,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Kinnas on üleni vooderdatud mugava mikrofliisiga ja PrimaLoft Goldiga mis ei lase soojal õhul välja imbuda, et aidata krõbeda külmaga teie kehatemperatuuri reguleerida.
Lisaks kindal väline softshell kiht mis on vett hülgav.
Kinda COLDWORK™ Peak  vastupidavale nailonist välispinnale on lisatud EVA vahtplastist sõrmenukipolstrid, et kaitsta külma ilmaga töötamisel käeselga ootamatute löökide ja hõõrdumise eest.
Nimetissõrmel ja pöidlal on kasutusel AX™ Double Connect. Tänu sellele saate puuteekraaniga seadmeid kasutada kindaid käest võtmata.
Peopesas on vastupidav Armortex®-i tugevdus, mis teeb COLDWORK™ Peaki ülivajalikus külma ilma töövahendiks.
Nukkide kaitsed - 5mm paksusest pehmendused vähendavad löökide mõju.
Randmel ka pingutusrihm, et kinnas istuks paremini käes.

Toote üksikasjad
CWKPK-58-008

Eriviited

ean13
781513651568
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 15947002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec ekspanderkummid (2x75cm)

Metallist konksudega kummid, mille abil võimalik kinnitada erinevaid esemeid. Näiteks esemeid seljakoti külge, telkmantlit puude külge varjualuseks vms. Komplektis: 2 kummi Pikkus: 75 cm Värv: must Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid.

Hind 4,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-MSC-MW-0211A-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Merino

Külmema ilma meriino sokid. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osal tugevdus. Kannaosal amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: GL-HARD-GLT-BLK-B04

Kaubamärk: Direct Action

Direct Action Hard Gloves - Leather (must)

Kerged ja universaalsed kitsenahast taktikalised kindad.Sõrmeliigeste kohal olevad sälgud tagavad suurema mugavuse.Kinnastega saab kasutada puuteekraaniga seadeid.Kinnaste siseosa on kitsenahast, selgmine osa on paksemast, kaitsvamast ning hingavast sünteetilisest materjalist.Anatoomiline lõige.Randmelaius on reguleeritav takjapaelaga.

Hind 34,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: SB4-03-01

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (TERAS, must)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise.Valmistatud kvaliteetsest roostevaba terasest, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 32g Värvus: must

Hind 6,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 16021000

Kaubamärk: Mil-tec

Õmblustarvikute komplekt

Väike ja kompaktne õmblustarvikute komplekt. Komplekti kuuluvad 6 erinevat värvi niiti, käärid, nõelad, haaknõelad, nõela niidistaja ja sõrmkübar.Tootja: Sturm Handels GmbHMaterjal:Vutlar: polüvinüülkloriidkattega 100% nailon; niit: 100% polüesterVärv:Niidid: must, roheline, beež, valge, helesinine, tumesinine

Hind 4,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFPBRA

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack Sixpack Bravo

Pakend sisaldab järgmiseid roogasid: - Riisipuder marjadega - neto kaal 90g, energiasisaldus portsjoni kohta 450kcal - Vürtsikas nuudlisupp kanaga - neto kaal 70g, energiasisaldus portsjoni kohta 404kcal - Nuudliroog kanaga -neto kaal 125g,energiasisaldus portsjoni kohta 572kcal - Veise-kartulipada - neto kaal 100g, energiasisaldus portsjoni kohta...

Hind 51,30 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 18004

Kaubamärk: KLYMIT

KLYMIT INSULATED STATIC V RECON MAGAMISMATT

Insulated Static V Recon talvine täispuhutav magamisalus on mitmekülgne, vastupidav, kerge ja sõjaväeliseks kasutamiseks mõeldud. Keha järgi kaardistatud V kambri konstruktsioon piiriab õhu liikumist, mis aitab säilitada soojust ning tekitab ergonoomilise toetuse.

Hind 135,00 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: OPTH-01-7/8

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator Thermo (mustad)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab mugava kandmise. Sokid säilitavad oma kuju ka peale...

Hind 8,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: CWKFF-58-008

Kaubamärk: Mechanix

Talvekindad Mechanix COLDWORK™ FastFit (HALL)

Talvised töökindad Mechanix COLDWORK™ FastFit .Tactical seeria kindad Mechanix FastFit on elastse avatud randmeosaga, tänu millele käib kinnaste kättepanek ja ära võtmine väga kiirelt.Venivad sõrmevahe paneelid pakuvad mugavat, mõnusat ja paindlikku kasutust.

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis