Talvekindad Mechanix COLDWORK™ Peak

CWKPK-58-008

Kui läheb külmaks, kasutage loodusjõududega võitlemiseks kindaid COLDWORK™ Peak.

Kinnaste suurus
49,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Kinnas on üleni vooderdatud mugava mikrofliisiga ja PrimaLoft Goldiga mis ei lase soojal õhul välja imbuda, et aidata krõbeda külmaga teie kehatemperatuuri reguleerida.
Lisaks kindal väline softshell kiht mis on vett hülgav.
Kinda COLDWORK™ Peak  vastupidavale nailonist välispinnale on lisatud EVA vahtplastist sõrmenukipolstrid, et kaitsta külma ilmaga töötamisel käeselga ootamatute löökide ja hõõrdumise eest.
Nimetissõrmel ja pöidlal on kasutusel AX™ Double Connect. Tänu sellele saate puuteekraaniga seadmeid kasutada kindaid käest võtmata.
Peopesas on vastupidav Armortex®-i tugevdus, mis teeb COLDWORK™ Peaki ülivajalikus külma ilma töövahendiks.
Nukkide kaitsed - 5mm paksusest pehmendused vähendavad löökide mõju.
Randmel ka pingutusrihm, et kinnas istuks paremini käes.

Toote üksikasjad
CWKPK-58-008

Eriviited

ean13
781513651568
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: PL-RID-CD-02

Kaubamärk: Helikon

HELIKON SELJAKOTT RAIDER (OLIIVIROHELINE)

Seljakott universaalseks kasutuseks: alates igapäevakasutusest kuni lühemate matkade või taktikaliseks kasutuseks. Kiire ja lihtne ligipääs koti sisule. Põhja all eraldi lukuga taskus eemaldatav vihmakate !

Hind 109,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: OPMW-02

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator, Merino villased (OD)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Pehmest Merino villast põhja ning varbaosaga. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab...

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: H000014831

Kaubamärk: Orto

Saapamääre Merelõvi (50 g)

Silikoonõli ja loomarasvaga saapamääre karmides tingimustes kasutatavate jalatsite regulaarseks hooldamiseks. Pehmendab nahka, parandab jalatsite veekindlust ja kaitseb neid ekstreemsetes tingimustes.

Hind 1,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: GL-HARD-GLT-BLK-B04

Kaubamärk: Direct Action

Direct Action Hard Gloves - Leather (must)

Kerged ja universaalsed kitsenahast taktikalised kindad.Sõrmeliigeste kohal olevad sälgud tagavad suurema mugavuse.Kinnastega saab kasutada puuteekraaniga seadeid.Kinnaste siseosa on kitsenahast, selgmine osa on paksemast, kaitsvamast ning hingavast sünteetilisest materjalist.Anatoomiline lõige.Randmelaius on reguleeritav takjapaelaga.

Hind 34,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: TFP3

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack köögivilja pasta

Rohkete köögiviljadega, naturaalsete maitsetega, tervislik ja kaloririkas pasta, mis on heaks vahelduseks lihatoitudele. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 7 minutiga ja külma veega 14 minutiga. Energiasisaldus 532kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 15947002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec ekspanderkummid (2x75cm)

Metallist konksudega kummid, mille abil võimalik kinnitada erinevaid esemeid. Näiteks esemeid seljakoti külge, telkmantlit puude külge varjualuseks vms. Komplektis: 2 kummi Pikkus: 75 cm Värv: must Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid.

Hind 4,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 101065-002-M

Kaubamärk: Condor

Condor vestialune särk (must)

Condor Combat Shirt ehk vestialune särk. YKK lukud. Antistaatiline, hästi hingav ja niiskust hülgav kehaosa. Rip-stop kangast käised. Lisamaterjaliga küünarnukiosad, mis võimaldavad lisada ka küünarnukikaitsmed. Mõlemal käisel takjapinnaga, lukuga suletav tasku.

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 15520100

Kaubamärk: Mil-tec

BW volditav labidas koos taskuga

Kokkuvolditav metallist labidas koos plastikust vööle kinnitatava taskuga. Tera materjal: süsinikterasKäepideme materjal: alumiiniumTera mõõdud: 22,5 x 16,5 cmMõõdud kokkuvoldituna: 24,5 x 16,5 x 6,5 cmMõõdud tööasendis: 60 x 16,5 x 5,5 cmKaal: 1360g

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis