SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott

SOURCE ILPS 2L/3L MADALA PROFIILIGA veekott

21961

3-liitrine laia avausega joogiveekott, maksimaalne paksus täidetuna vaid 6,7 cm. Kiirkinnitusega voolik ja huulik. Kaasas ka kiiret, otse pudelist või veekraanist täitmist võimaldav otsik. Sobib Galvi-Linda taktikalise vesti seljal asetsevasse taskusse.

48,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
21961
Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 115-056-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik (digilaigus)

Vest kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga, suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt taskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang ning vahe joogiveekoti paigutamiseks, ees ja seljal takjapaelad ametitunnuse ja muu info kinnitamiseks, allääres vöötripid.

Hind 139,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: SB4-03-01

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (TERAS, must)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise.Valmistatud kvaliteetsest roostevaba terasest, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 32g Värvus: must

Hind 6,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 1061

Well VSR-10 (must)

Metallist toruga ning metallist mehhanismiga vedruvinnastatav airsoft-snaiperpüss. Komplekt sisaldab: - õlarihm - kiirlaadija Materjal: metall/ABS Pikkus: 1150 mm Kaal: 2500g Salve maht: 30 BB kuuli Laskekiirus: 125-135 m/s HOP-UP: jah NB! Komplektis ei ole optilist sihikut ja harki.

Hind 126,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis