SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott
  • SOURCE 3-liitrine joogiveekott

SOURCE ILPS 2L/3L MADALA PROFIILIGA veekott

21961

3-liitrine laia avausega joogiveekott, maksimaalne paksus täidetuna vaid 6,7 cm. Kiirkinnitusega voolik ja huulik. Kaasas ka kiiret, otse pudelist või veekraanist täitmist võimaldav otsik. Sobib Galvi-Linda taktikalise vesti seljal asetsevasse taskusse.

48,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
21961
Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 112-108-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE (digilaigus)

Vesti esikülg kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga. Suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt sisetaskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang. Tagakülg võrgust. Vesti toodetakse ühes suuruses. Materjal: Foxdura IRR Värvus: Kaitseväe digilaik

Hind 94,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 133-001

Kaubamärk: Condor

CONDOR RELVAKOTT 90 CM (ROHELINE)

Paksu (1,9cm) polstriga kaheosaline relvakott. 3 eemaldatavat MOLLE kinnitustega taskut, mida saad kasutada ka näit. MOLLE vesti küljes. Kanderihm (komplektis) võimalik kinnitada nii koti ülaserva kui ka põhja külge. Mõõdud: - põhiosa: 32 x 92 x 7 cm - lisaosa: 32 x 66 x 3 cm Värvus: oliiviroheline Tootja: Condor (USA)

Hind 94,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 40A023D2

Kaubamärk: Protection Group Denmark

BALLISTILINE KIIVER ARCH (ROHELINE)

NIJ IIIA ballistiline kiiver. High-cut disain võimaldab mugavalt kasutada kõrvaklappe. Külgedel ja ees standardsed reilid lisatarvikute (lamp, öövaatlusseade jne) kinnitamiseks. Kiiver kaetud Polyrea värvkattega, mis tagab kaitse nii kõrgetel kui ka madalatel temperatuuridel ning tagab veekindluse.

Hind 509,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: TFP24

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack Spagetid veise-tomatikastmes

Klassikalise roa Spaghetti Bolognese meiepoolne tõlgendus. Kasutatud on veise hakkliha. Mõnusa maitse lisab seller. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 580kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 0963

Kaubamärk: ESS

ESS CROSSBLADE KLAASID - COPPER

Klaasid ballistilistele kaitseprillidele ESS crossblade, crossbow, supressor ja crosshair.Värvus: Hi-def copper Vastavad standarditele: U.S. Federal OSHA, ANSI Z87.1, CE EN 166 and U.S. MIL-PRF-31013.

Hind 41,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis