Helikon Level 2 sooja pesu püksid (rohelised)

BL-UN2-PO-04

Kõrge hingavus
Annab koheselt sooja

Õmblusteta (lameda õmblusega) tehnoloogia


Vali suurus
27,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Sooja aluspesu särk.
Tänu polüestri ja elastaani segu kasutamisele ei paku see mitte ainult isolatsiooni isegi märjana, vaid võimaldab kasutajal ka rasketes tingimustes mugavalt liikuda.
Nahalähedane lõige hõlbustab niiskuse eemaldamist nahalt, parandades soojuslikku mugavust erakordselt külmadel päevadel.

Materjal: 95% polüester, 5% elastaan.

Toote üksikasjad
BL-UN2-PO-04

Eriviited

ean13
5908218794009
Teile võib meeldida ka
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 40A023D2

Kaubamärk: Protection Group Denmark

BALLISTILINE KIIVER ARCH (ROHELINE)

NIJ IIIA ballistiline kiiver. High-cut disain võimaldab mugavalt kasutada kõrvaklappe. Külgedel ja ees standardsed reilid lisatarvikute (lamp, öövaatlusseade jne) kinnitamiseks. Kiiver kaetud Polyrea värvkattega, mis tagab kaitse nii kõrgetel kui ka madalatel temperatuuridel ning tagab veekindluse.

Hind 509,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: OPMW-02

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator, Merino villased (OD)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Pehmest Merino villast põhja ning varbaosaga. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab...

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 11791106000

Kaubamärk: INFORCE

Inforce WML Gen 2 White+IR RELVALAMP (400lm)

Inforce WMLx Gen 2 valge ja IR valgusega relvalamp. Valgustugevus: 400 lumenitIR tugevus: 100mW Reziimid: hetkeline, pidev, Strobe, IR Toiteallikas:  CR123A (komplektis) Efektiivne valgusvoo ulatus: 123 meetrit Veekindlus:  20m Kaal : 91 g  Pikkus: 107 mm

Hind 229,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: CWKFF-58-008

Kaubamärk: Mechanix

Talvekindad Mechanix COLDWORK™ FastFit (HALL)

Talvised töökindad Mechanix COLDWORK™ FastFit .Tactical seeria kindad Mechanix FastFit on elastse avatud randmeosaga, tänu millele käib kinnaste kättepanek ja ära võtmine väga kiirelt.Venivad sõrmevahe paneelid pakuvad mugavat, mõnusat ja paindlikku kasutust.

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis