TAKTIKALISED KINDAD MECHANIX ORIGINAL (ROHELISED)

MG-60-009


Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest.

Kinnaste suurus
29,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus


Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Täiustatud ranne - innovatiivne kummiga kaetud randme kinnitus tagab hea sobivuse ja mugavuse.

Tugevdatud pöial - hea tundlikusega sõrmeotsad ja pöial suurendavad vastupidavust ning kaitset.

Uus materjal - unikaalne sooniline veniv Spandex käeseljal suurendab venivust ja kandmis mugavust.

Tunnustatud kvaliteet - Mechanix kindaid kasutavad paljud jõustruktuurid üle maailma !

Toote üksikasjad
MG-60-009

Eriviited

ean13
781513640296
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: PGD-DELTA-L

Kaubamärk: Protection Group Denmark

KUULIVEST PGD-DELTA (IIIA)

Väga mugav ja painduv kuulikindel vest, mille ballistilise materjali struktuuri kvaliteedis ega valikus pole tehtud mingeid kompromisse. Ballistiline materjal koosneb HPPE-st (kõrgjõudlusega polüetüleen) ja Teijini Twaron® AT Flex aramiidist, pakkudes hübriidkuulikindlat vesti, mis peatab nii ballistilise kui ka teraga seotud ohu.

Hind 544,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: PGD-HPPE-III+

Kaubamärk: Protection Group Denmark

HPPE LW-LINE-Multi PLAAT NIJ LEVEL III+ 30X25 CM - SA

Lightweight hard armor. HPPE- high-performance polyethylene composite yarn Palju kergem kui keraamiline plaat.Materjal: polüetüleen SAPI, Multi curved. Ballistic: Tested to NIJ level III The ballistic plate stops the following: 6 shots 7.62x51 NATO, M80 (NIJ level 3 0101.06) 6 shots 7.62x39 MSC, AK47 Mõõdud: 25 x 30 cm Kaal: 1,5 kg Paksus: 28mm Materjal:...

Hind 343,00 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: W-800H-1AVES

Kaubamärk: Casio

Casio W-800H-1AVES

Elektrooniline Casio käekell Korpuse värv -MustRihma tüüp -VaikRihma värv -MustKellarihma pikkus -15-23Numbriplaadi värv -LCD/LEDKlaas -AkrüülKellamehhanism -DigitaalneKuupäeva näidik -JaVeetaluvus -10 atm (ujumine/vanniskäik)Korpuse paksus -14mmDiameeter -37mmKorpuse materjal -VaikKinniti tüüp -RihmapannalKaal: 37g

Hind 34,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis