TAKTIKALISED KINDAD MECHANIX ORIGINAL (ROHELISED)

MG-60-009


Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest.

Kinnaste suurus
29,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus


Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Täiustatud ranne - innovatiivne kummiga kaetud randme kinnitus tagab hea sobivuse ja mugavuse.

Tugevdatud pöial - hea tundlikusega sõrmeotsad ja pöial suurendavad vastupidavust ning kaitset.

Uus materjal - unikaalne sooniline veniv Spandex käeseljal suurendab venivust ja kandmis mugavust.

Tunnustatud kvaliteet - Mechanix kindaid kasutavad paljud jõustruktuurid üle maailma !

Toote üksikasjad
MG-60-009

Eriviited

ean13
781513640296
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: OPTH-02-9/10

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator Thermo (rohelised)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab mugava kandmise. Sokid säilitavad oma kuju ka peale...

Hind 8,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 40A023D2

Kaubamärk: Protection Group Denmark

BALLISTILINE KIIVER ARCH (ROHELINE)

NIJ IIIA ballistiline kiiver. High-cut disain võimaldab mugavalt kasutada kõrvaklappe. Külgedel ja ees standardsed reilid lisatarvikute (lamp, öövaatlusseade jne) kinnitamiseks. Kiiver kaetud Polyrea värvkattega, mis tagab kaitse nii kõrgetel kui ka madalatel temperatuuridel ning tagab veekindluse.

Hind 509,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 125-001

Kaubamärk: Condor

Condor 3-päeva seljakott (oliiv)

Suur, varustuse jaoks mõeldud põhiosa koos taskuga 3L veekotile. D-rõngastega õlarihmad. Külgedel pingutusrihmad. Tõmblukuga lihtsalt ja kiiresti suletav põhiosa. Pehmenduse ja ventilatsiooniga seljaosa. Kokku 7 taskut-panipaika.  Materjal: Cordura® Mõõdud: 55x42,5x27,5 cm Värvus: oliiv

Hind 114,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: CWKFF-58-008

Kaubamärk: Mechanix

Talvekindad Mechanix COLDWORK™ FastFit (HALL)

Talvised töökindad Mechanix COLDWORK™ FastFit .Tactical seeria kindad Mechanix FastFit on elastse avatud randmeosaga, tänu millele käib kinnaste kättepanek ja ära võtmine väga kiirelt.Venivad sõrmevahe paneelid pakuvad mugavat, mõnusat ja paindlikku kasutust.

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 9554

Kaubamärk: Invader Gear

TDU vormijakk (CAD digilaik)

TDU vormijakk. Kvaliteetne YKK lukk. Taskud rinnal ja õlavartel. Takjapinnad õlavartel, rinnal ja kaelusel. Käistele võimalik lisada küünarnukikaitsmed. Materjal: 65% puuvill, 35% polüester. Ripstop kangas. . 

Hind 42,50 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 312458.012

Kaubamärk: LOWA

LOWA WATERSTOP ECO 200ML

Universaalne niiskustõrje sprei tekitamaks vetthülgavat kihti jalanõudele, riietele ja varustusele. Säilitab aluspinna hingavad omadused, ei tekita n.ö. kilekoti efekti. Kasutada regulaarselt saavutamaks maksimaalset kaitset niiskuse ja mustuse eest. Värvus: värvituPakend: sprei-pihustiKogus: 200 ml

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-MWT-WA

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Mediumweight

Poolvillased keskmise soojusega sokid. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osa tugevdus. Kannaosa amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 10,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 101065-001-M

Kaubamärk: Condor

Condor vestialune särk (oliiviroheline)

Condor Combat Shirt ehk vestialune särk. YKK lukud. Antistaatiline, hästi hingav ja niiskust hülgav kehaosa. Rip-stop kangast käised. Lisamaterjaliga küünarnukiosad, mis võimaldavad lisada ka küünarnukikaitsmed. Mõlemal käisel takjapinnaga, lukuga suletav tasku.

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: KP-UN1-PO-02-B03

Kaubamärk: Helikon

Helikon Level 1 Gen III sooja pesu komplekt (oliiv)

Saadaval vaid piiratud valik suuruseid !Muid mõõte ei ole võimalik antud toodet tellida. Aastaringseks kasutamiseks, suvel hoiab keha jaheda, talvel hoiab keha sooja.  Valmistatud US Armee spetsifikatsioonide järgi - ECWCS (Extended Cold Weather Clothing System)

Hind 19,90 € Tavahind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis