TACTICAL FOODPACK - MAROKO LääTSEPADA
  • TACTICAL FOODPACK - MAROKO LääTSEPADA
  • TACTICAL FOODPACK - MAROKO LääTSEPADA
  • TACTICAL FOODPACK - MAROKO LääTSEPADA

TACTICAL FOODPACK - MAROKO LääTSEPADA

TFP-MLP
Marokohõnguline kergelt vürtsikas läätsepada, milles on tunda vürtsköömnete äratuntavat maitsebuketti. Pajale on lisatud riisi ja bataati. Energiasisaldus 480 kcal portsjoni kohta.


10,50 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus
Koostisosad:
Riis, läätsed (24%), bataat, porgand, paprika, sibul, spinat, rapsiõli, küüslauk, sool, jahvatatud vürtsköömned, suitsutatud paprikapulber, karripulber, kurkum, jahvatatud kaneel, tšillihelbed. Tulenevalt tootmisliinist võib toode sisaldada vähesel määral sellerit, sinepit ja piima.

Netokaal: 110g
Energiasisaldus (100g): 480 kcal

Pakendi mõõt: 170x220mm

Toote üksikasjad
TFP-MLP
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 14416801

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec Isetäituv padi

Täispuhutav padi, mis täitub klapi avamisel ise õhuga, maksimaalse suuruse saavutamiseks piisab kergest lisapuhumisest.Kerget ja tühjana väikest patja on lihtne kaasas kanda.Värv: oliiv

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: ESBIT_KIT

ESBIT VäIKE MATKAPLIIT KOOS SüüTETABLETTIDEGA (6X7G)

Esbit väike matkapliit koos süütetablettidega. Pakend sisaldab 2 x4g tablette, kokkupandavat mini-matkapliiti ja toosi tikke. Ideaalsed abilised matkal, tablettide abil saab kiiresti lõkke süüdata ja pliit on hea abiline toidu valmistamisel. Iga 7 grammine tablett põleb kuni 7 minutit. Tablette saab põletada kõrgmäestikus ja samuti väga külmas kliimas.

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 554567.301

Kaubamärk: Gerber

Gerber LMF II Infantry (Must)

Gerber LMF II on üks parimaid ellujäämisnuge. Vastupidav 420HC terasest tera on vastupidav ja must keraamiline kate muudab selle korrosioonikindlaks ja vähendab peegeldusi.Tera osaliselt rihveldatud.Kummiga kaetud käepide võimaldab turvalist haaret. Komplektis detailid, mis võimaldavad kinnitada nuga vööle, MOLLE-le ning reiele.

Hind 149,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 850122

Kaubamärk: Leatherman

LEATHERMAN MUT (MUST)

Leatherman MUT black multitööriistal on 16 tööriista. Välispidiselt avanevad terad Eemaldatav taskuklipp 1/2″ ja 3/8″ mutrivõti on komplektis MOLLE vöökott 25 aastat garantii Leatherman MUT balck on esimene multitööriist, mis toimib nii taktikalise kui praktilise militaarvahendina.

Hind 238,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 14002001

Kaubamärk: Mil-tec

MIL-TEC patrullkott (oliiv)

Külgedel pingutusrihmad. Tõmblukuga avatav põhiosa. Kogu seljakotil MOLLE kinnitused Tugevdatud seljaosa. mahutavus: 20L Materjal: 600D nailon Mõõdud (K/L/S): 42 x 20 x 25 cm Värvus: oliiv Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid. Vaata valikut: www.sturm-miltec.de

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP17

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack Veise-kartulipada

Veise-kartulipada on Tactical Foodpack´i tõlgendus Praha guljaśist. Lisatud on köömneid, mis annavad toidule mõnuse lisanüansi. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 601kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 13174

Kaubamärk: Invader Gear

Taktikalised püksid Predator (CAD digilaik)

Taktikalised püksid. Kvaliteetne YKK lukk. 10 taskut. Põlveosadel eemaldatavad põlvekaitsmed. Põlveosa ümbermõõt takjapaelaga reguleeritav. Pehmendatud vööosa. Kõrgendatud seljaosa. Laiad rihma-aasad, võimalik kasutada laia vööd või teenistusrihma. Materjal: 65% puuvill, 35% polüester. Ripstop kangas.

Hind 94,50 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical foodpack PLOV / RIISIROOG SEALIHAGA

Tomatises kastmes riisiroog, millele on lisatud sealiha ja erinevad köögiviljad. Täiesti naturaalne, ilma säilitus- ja lisaaineteta. Energiasisaldus 565 kcal portsjoni kohta. Koostisosad: Riis (42%), sealiha (15%), porgandid, sibulad, tomatipasta (tomatid 30%, vesi), suhkur, sool, vürtsid. Tulenevalt tootmisliinist võib toode sisaldada vähesel määral...

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 10702406000

Kaubamärk: Klarus

Klarus XT12GT taskulamp

Klarus XT12GT on laetav, kompaktne ja kergekaaluline uue põlvkonna taktikaline taskulamp. Maksimaalne valgusvoo ulatus 603meetrit on saavutatud CREE XHP HI V4 LED-i kasutamisel, mis pakub muljetavaldavat väljundvõimsust 1600 lumenit.

Hind 99,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 8101

Kaubamärk: Buchner

Püstolamb NATTER

Metallist kaarega lihtsalt vinnastatav amb. Tõmbejõud: 23 kg Ammu pikkus: 31 cm Kaare pikkus: 43 cm Kaal: 390 g Kere: fiiberklaas Komplektis ka kolm noolt pikkusega 16 cm.

Hind 24,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 122-030-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi Linda kuulivestialune särk (DIGI)

Kuulivestialuse särgi kehaosa on sirge lõikega.Esikinnis on suletav tõmblukuga.Tootel on püstkrae ning raglaanvarrukad, millele on õmmeldud taskud mõõtudega 19x15 cm.Taskute peale on õmmeldud tekstiillukud embleemide kinnitamiseks.Varrukasuu on suletav nööpidega ning selle laiust on võimalik reguleerida.Küünarnuki piirkond on tugevdatud kahekordse...

Hind 67,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16027200

Kaubamärk: Mil-tec

MIL-TEC Ellujäämiskomplekt

Komplekt sisaldab: nuga, vile, traatsaag, kalapüügivarustus, puuvillast pallid, tikud, küünal, pliiats, mini-kompass, õmbluskomplekt, haaknõelad, tulepulk, peegel, ellujäämisjuhised (ingl.k) Mõõtmed: 12 x 10 x 3,5 cm 

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis