TACTICAL FOODPACK TACTICAL FIRE POT 40ML

TF-TACFIRE

Firepot on innovaatiline süütegeel, mis sobib ideaalselt väikese tule tegemiseks, mille abil saab soojendada kuni 10 Tactical Foodpack toitu. Põhineb bioethanoolil. Põlemisel ei teki tuhka, suitsu ja häirivaid lõhnu. Toode on ilmastikukindel ja korduvkasutatav.

4,80 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Kasutamine:

Lisa toidupakki vajalik hulk külma vett ja sega.

Ava süütepoti kaas, aseta süütepott kuumakindlale alusele, süüta süütegeel põlema tiku või tulemasinaga.

Murra Tactical Foodpack toidpaki põhi lapikuks ja aseta süütepoti kohale kasutades kõrgendusena kive, tasse vms.

Hoia toidupakk süütepotil keemiseni, seejärel tõsta toidupakk leegilt maha, sule grip ja lase toidul seista pakil näidatud aja.

Süütegeeli kustutamisel aseta leegile kaas peale, ära puhu!

HOIATUS!

Hoida lastele kättesaamatult! Hoidke pakend suletuna. Tulekahju korral kasutada kustutit. Nahale sattumise korral pesta veega. Suukaudne manustamine keelatud! Silma sattumisel põhjustab tugevat silmade ärritust. Silma sattumisel loputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada, loputada veel kord. Kui silmade ärritus ei möödu, pöörduda arsti poole. Enne kasutamist tutvuda etiketil oleva infoga. Hoida hästi ventileeritavas kohas.


Toote üksikasjad
TF-TACFIRE
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: TFP29

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack Tatraroog kalkuniga

Maitsev tatraroog küpsetatud hõrgu kalkuniga, millele annab meeldiva lisatooni magus mais. Toode sisaldab palju köögivilju, on toitainete- ja energiarikas. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga ja külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 600 kcal per portsjon. Roog on gluteenivaba.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: ESBIT_KIT

ESBIT VäIKE MATKAPLIIT KOOS SüüTETABLETTIDEGA (6X7G)

Esbit väike matkapliit koos süütetablettidega. Pakend sisaldab 2 x4g tablette, kokkupandavat mini-matkapliiti ja toosi tikke. Ideaalsed abilised matkal, tablettide abil saab kiiresti lõkke süüdata ja pliit on hea abiline toidu valmistamisel. Iga 7 grammine tablett põleb kuni 7 minutit. Tablette saab põletada kõrgmäestikus ja samuti väga külmas kliimas.

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 16224040

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 40ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 14416801

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec Isetäituv padi

Täispuhutav padi, mis täitub klapi avamisel ise õhuga, maksimaalse suuruse saavutamiseks piisab kergest lisapuhumisest.Kerget ja tühjana väikest patja on lihtne kaasas kanda.Värv: oliiv

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: TFP19

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RIISIPUDER VAARIKATEGA

Hõrk hommikusöök, kuhu on lisatud 10% purustatud vaarikaid. Energiarikas ja magus puder, mis annab jõudu päeva alguseks. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 8 minutiga, külma veega tarbida ei saa. Energiasisaldus 450kcal per portsjon.

Hind 7,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 8101

Kaubamärk: Buchner

Püstolamb NATTER

Metallist kaarega lihtsalt vinnastatav amb. Tõmbejõud: 23 kg Ammu pikkus: 31 cm Kaare pikkus: 43 cm Kaal: 390 g Kere: fiiberklaas Komplektis ka kolm noolt pikkusega 16 cm.

Hind 24,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: WBL10

WILDO SööGINõUD CAMP A BOX LIGHT

WILDO® Camp-a-box Light on kompaktne, kerge ja praktiline sööginõude komplekt. Seda on mugav kaasa võtta matkale, paadisõidule, autosuvilasse või piknikule. Komplekt sisaldab: - Spork-kaalub 8,5g - Fold-A-Cup- kokkupandab joogitops, maht 2,5 dl, kaal 25g - 2 söögikarpi

Hind 12,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP2

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack kartulipuder peekoniga

Kodune kartulipuder päris õigest kartulist ja piimast koos krõbeda peekoniga. Roog on väga kõrge energiasisaldusega ja saavutanud juba väga väikese ajaga ülima populaarsuse. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 645kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis