Primus 230g gaas
  • Primus 230g gaas

Primus POWERGAS 100g

220610

Sisaldab 100g Primuse gaasisegu, 4 hooajale (25 % propaani, 25% isobutaani ja 50% butaani).

4,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Mahub Eta Express poti sisse koos Express Stove põletiga.

Kaal 0.39 kg
Mõõdud

Ø 108 x 85 mm

Toote üksikasjad
220610
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: OPTH-02-9/10

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator Thermo (rohelised)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab mugava kandmise. Sokid säilitavad oma kuju ka peale...

Hind 8,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 351110

Kaubamärk: Primus

Primus Essential Trail Stove

Kompaktne, kerge, hõlpsasti kasutatav matkapliit.Tuult blokeerivad potitoed hoiavad kindlalt leeki ka tuulistes oludes, samal ajal hoides mugavalt eri suurustes potte.Laminar Flow Burner Technology ™ pakub madalamat raskuskeset, mis muudab pliidi stabiilseks, kergemaks ja kompaktsemaks.Uus juhtventiil võimaldab täpset leegi juhtimist.Gaasiballoon EI kuulu...

Hind 25,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 191031-001

Kaubamärk: Condor

Condor Rip-away Lite esmaabitasku (oliiv)

Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. Mõõdud: 16 x 10 x 5 cmVärvus: oliiv * Fotol olevad meditsiinitarvikud ei ole tootega komplektis.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: H000014831

Kaubamärk: Orto

Saapamääre Merelõvi (50 g)

Silikoonõli ja loomarasvaga saapamääre karmides tingimustes kasutatavate jalatsite regulaarseks hooldamiseks. Pehmendab nahka, parandab jalatsite veekindlust ja kaitseb neid ekstreemsetes tingimustes.

Hind 1,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis