• Soodushind

Magnum Panther 6 saapad

MAG-PANTH

Veekindel Magnashield nahast ja tugevast nailonist pealis on väga vastupidav ning praktiline. Hea haardega välistald on SRA libisemis- ja õlikindel, võimaldades liikuda äärmuslikes oludes.

TPU (Thermoplastic polyurethane) tugevdatud ninaosa ja kand. Ekstreemsetes olukordades mugav, niiskust hülgav vooder hoiab jalad kuivad. Eemaldatav ja vahetatav kontuurne vormitud sisetald annab jalale mugavuse.

Veekindel Magnashield nahast ja vastupidavast nailonist pealis.
Niiskust hülgav vooder.
Eemaldatav kontuurselt vormitud sisetald.
Hea haardega libisemis- ja õlikindel kummitald.
Testitud ja sertifitseeritud Euroopa standardile EN 20347 (tööjalats), koos SRA libisemis- ja õlikindlusega. Täielik sertifitseerimine: EN ISO 20347: 2012 OB E FO SRA

Kaal: 744 g / saabas (suurus 8)
Saadaval suurused: 37-49

Saabaste suurus
69,90 €
44,90 € Säästke 25,00 €
Kogus
Viimased tooted laos

Toote üksikasjad
MAG-PANTH

Eriviited

ean13
4689990678466
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: SK-HWT-WA

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Heavyweight

Soojad ja vastupidavad talvised sokid ekstreemoludeks. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osa tugevdus. Kannaosa amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 18796

Kaubamärk: Umarex

H&K HK45 (NBB) 2.5978

Heckler & Koch HK45 CO2 airsoft-püstol. Materjal: metall (kelk) ja polümeer (kere)Pikkus: 20 cmKaal: 650 gSalve maht: 15 BB kuuliLaskekiirus: 120 m/sBlowback: EiTootja: UmarexPüstolil H&K markeeringud - ametlikult litsenseeritud toode !

Hind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 12521002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-Tec kindad (must)

Peopesa tehtud kahekihilisest sünteetilisest nahast. Põhiosa õhukesest neopreenist. Pealiseks elastaan (Spandex) millel lisaks vahtpadjad. Reguleeritavad Velcro sulgurid kohanduvad mis tahes suurusega randmele.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 7639.040

Kaubamärk: Tasmanian Tiger

Tasmanian TIGER TT HYP Belt

Madala profiiliga osaliselt elastne püksirihm militaristidele.Valmistatud kulumiskindlast CORDURA® materjalist.Osaliselt elastne.Tugevast plastikust kiirkinnitusega pannal.Madala profiiliga disain.Vööl ühe reana laser-lõigatud MOLLE süsteem.

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: KP-UN1-PO-02-B03

Kaubamärk: Helikon

Helikon Level 1 Gen III sooja pesu komplekt (oliiv)

Saadaval vaid piiratud valik suuruseid !Muid mõõte ei ole võimalik antud toodet tellida. Aastaringseks kasutamiseks, suvel hoiab keha jaheda, talvel hoiab keha sooja.  Valmistatud US Armee spetsifikatsioonide järgi - ECWCS (Extended Cold Weather Clothing System)

Hind 19,90 € Tavahind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis