Magamiskoti alus (rullmatt)

14422100

Magamiskoti alusmatt ehk rullmatt - rahvakeeli lebomatt.

Materjal: EVA (vahtkumm) 

14,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
14422100
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 351150

Kaubamärk: Primus

PRIMUS ESSENTIAL TRAIL KIT 351150

Essential Trail Kit on täiuslik matkaköök, mis on loodud algajatele matkajatele või kogenud välikokkadele. Rootsis leiutatud ja Euroopas käsitsi meisterdatud komplekt sisaldab kõike, mida vajate söögi valmistamiseks.

Hind 66,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 12521002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-Tec kindad (must)

Peopesa tehtud kahekihilisest sünteetilisest nahast. Põhiosa õhukesest neopreenist. Pealiseks elastaan (Spandex) millel lisaks vahtpadjad. Reguleeritavad Velcro sulgurid kohanduvad mis tahes suurusega randmele.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16021000

Kaubamärk: Mil-tec

Õmblustarvikute komplekt

Väike ja kompaktne õmblustarvikute komplekt. Komplekti kuuluvad 6 erinevat värvi niiti, käärid, nõelad, haaknõelad, nõela niidistaja ja sõrmkübar.Tootja: Sturm Handels GmbHMaterjal:Vutlar: polüvinüülkloriidkattega 100% nailon; niit: 100% polüesterVärv:Niidid: must, roheline, beež, valge, helesinine, tumesinine

Hind 4,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PA438-BK

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (must)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: wis-reindeer

Kaubamärk: Wisport

Wisport REINDEER seljakott (75+7L)

REINDEER 75 seljakott on loodud sõdurite, matkaliste ning muude üleelamisega seonduvate sihtgruppide tarbeks. Disainitud kasutamiseks professionaalidele, kes hindavad kõrgelt funksionaalsust ja väga head vastupidavust. Seljakoti FAS Plus Ergonomic süsteem võimaldab spetsiifiliselt paika reguleerida rihmade pikkused ja koti kõrguse, igale kasutajale...

Hind 229,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: KP-UN1-PO-02-B03

Kaubamärk: Helikon

Helikon Level 1 Gen III sooja pesu komplekt (oliiv)

Saadaval vaid piiratud valik suuruseid !Muid mõõte ei ole võimalik antud toodet tellida. Aastaringseks kasutamiseks, suvel hoiab keha jaheda, talvel hoiab keha sooja.  Valmistatud US Armee spetsifikatsioonide järgi - ECWCS (Extended Cold Weather Clothing System)

Hind 19,90 € Tavahind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 15947002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec ekspanderkummid (2x75cm)

Metallist konksudega kummid, mille abil võimalik kinnitada erinevaid esemeid. Näiteks esemeid seljakoti külge, telkmantlit puude külge varjualuseks vms. Komplektis: 2 kummi Pikkus: 75 cm Värv: must Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid.

Hind 4,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MAG-PANTH

Kaubamärk: Magnum

Magnum Panther 6 saapad

Veekindel Magnashield nahast ja tugevast nailonist pealis on väga vastupidav ning praktiline. Hea haardega välistald on SRA libisemis- ja õlikindel, võimaldades liikuda äärmuslikes oludes. TPU (Thermoplastic polyurethane) tugevdatud ninaosa ja kand. Ekstreemsetes olukordades mugav, niiskust hülgav vooder hoiab jalad kuivad. Eemaldatav ja vahetatav...

Hind 44,90 € Tavahind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Jälgi meid Facebookis