ESP 9MM SALVEHOIDJA KAHELE SALVELE MH-MH-24

MH-mh-24

Polümeerist salvehoidja kahele 9 mm salvele.

Paddle-tüüpi vööklamber.



34,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Võimalik kasutada väga laia valikut salvesid.

Näit. H&K USP, Glock, SIG Sauer P226/P229, SW MP9, Beretta M9, Taurus 92/99, CZ 75 Compact, Grand Power K100, Walther P99 jm.

Salvehoidja asend klambri küljes seadistatav 360 kraadi ulatuses !

Vööle paigaldatav vööd pükstelt eemaldamata.

Toote üksikasjad
ESP
MH-mh-24
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 7540

Kaubamärk: ESS

ESS Crossbow Suppressor 2X komplekt

ESS Crossbow Suppressor 2X Kit (Clear + Smoke Gray klaas) kaitseprillide komplekt.Komplektis:Crossbow raam (must, igapäevaseks kandmiseks) + ninapadi;Suppressor raam (õhuke, must, kõrvaklappidega kandmiseks) + ninapadi;Clear (värvitu) klaas;Smoke Gray (hall) klaas;riidest õhuke kott;kummipael;jäik lukuga prillikarp, mida võimalik kinnitada ka MOLLE külge.

Hind 157,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: KU-GUN-FM-37-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon Gunfighter Softshell jakk (tumesinine)

Gunfighter on kerge, mitmekihilisest laminaatmaterjalist jakk, mis pakub maksimaalset kaitset tuule, kerge vihma ja mustuse korral. Kombineeritud Helikon-Tex Windblocker membraan ja DuPont™ Teflon kattega. Kasutatav LE / Mil üksuste operatsioonidel. Väliskiht peatab tuule, vee ja pori, samas keha niiskus eraldub väljapoole. Samal ajal pehme fliisvooder...

Hind 119,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: FAB-G-9

Kaubamärk: FAB Defence

Fab Defense Scorpus G-9 (Glock)

Tugevast polümeerist lukustusega kabuur Glock püstolitele.Sobib mudelitele: 17, 19, 22, 23, 26, 27, 31, 32, 33, 34, 35, 41 Kabuuri nurka võimalik reguleerida 35 kraadi ulatuses. Komplektis kaks kinnitusdetaili:- vööklamber (avatud)- vöörihma klamber (kinnine) Värv: must

Hind 44,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Jälgi meid Facebookis