EKV AUASTMETUNNUS - LEITNANT

AT-LTN

Tikitud auastmetunnuse embleem.
Tagaküljel takjakinnitus.

Mõõdud: 45 x 70 mm

4,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
AT-LTN
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 306227

Kaubamärk: LOWA

LOWA Z-8N GTX (MUST)

Rugged, multi-function boots designed for demanding missions, while carrying heavy packs over varied and extreme terrain. Lightweight and stable, these boots provide the walking comfort of light hiking boots, with the support and protection of hard duty, backpacking boots.

Hind 219,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16224040

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 40ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 9554

Kaubamärk: Invader Gear

TDU vormijakk (CAD digilaik)

TDU vormijakk. Kvaliteetne YKK lukk. Taskud rinnal ja õlavartel. Takjapinnad õlavartel, rinnal ja kaelusel. Käistele võimalik lisada küünarnukikaitsmed. Materjal: 65% puuvill, 35% polüester. Ripstop kangas. . 

Hind 42,50 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16962

Kaubamärk: Invader Gear

TRAUMAKääRID (19CM)

Universaalseid kääre kasutatakse esmaabis ja meditsiinis. Käärid on väga tugevad ja sobivad sidemete, vööde, riiete ja teiste kangasmaterjalide lõikamiseks. Kääridel on ka sik-sak hambad, millega saab efektiivselt sidet või riiet puruks rebida / käristada.

Hind 7,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 15947002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec ekspanderkummid (2x75cm)

Metallist konksudega kummid, mille abil võimalik kinnitada erinevaid esemeid. Näiteks esemeid seljakoti külge, telkmantlit puude külge varjualuseks vms. Komplektis: 2 kummi Pikkus: 75 cm Värv: must Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid.

Hind 4,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis