Tactical Foodpack Tatraroog kalkuniga
  • Tactical Foodpack Tatraroog kalkuniga

Tactical Foodpack Tatraroog kalkuniga

TFP29

Maitsev tatraroog küpsetatud hõrgu kalkuniga, millele annab meeldiva lisatooni magus mais. Toode sisaldab palju köögivilju, on toitainete- ja energiarikas. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga ja külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 600 kcal per portsjon. Roog on gluteenivaba.

10,50 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Neto kaal 110g, bruto kaal 132g, valmistoiduna ca 400g

Pakendi mõõt: 170x220mm

Toote üksikasjad
TFP29
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 220771

Kaubamärk: Primus

Primus 230g talvine gaas

PRIMUS talvegaas töötab kuni -22 °C temperatuurini. Tänu innovatiivsele ballooni ehitusele on gaasi võimsus peale 60 minutilist kasutamist 9% ja peale 120 minutilist kasutamist ca.15% võrreldes teiste balloonidega suurem.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 16224100

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 100ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: GL-HARD-GLT-BLK-B04

Kaubamärk: Direct Action

Direct Action Hard Gloves - Leather (must)

Kerged ja universaalsed kitsenahast taktikalised kindad.Sõrmeliigeste kohal olevad sälgud tagavad suurema mugavuse.Kinnastega saab kasutada puuteekraaniga seadeid.Kinnaste siseosa on kitsenahast, selgmine osa on paksemast, kaitsvamast ning hingavast sünteetilisest materjalist.Anatoomiline lõige.Randmelaius on reguleeritav takjapaelaga.

Hind 34,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 113-077-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Patrullkott küljepaunadega

Polsterdatud õlarihmade, seljaosa ja puusatoega seljakott    Nöörkinnise ja klapiga suletav, kahe külgtaskuga kott. Esiseinal paelad MOLLE-süsteemse varustuse kinnitamiseks. Pehmendatud õlarihmadel paelad ja D-rõngad varustuse kinnitamiseks. Sees mahuline tasku dokumentidele ja joogiveekotile. Põhja all tasku vihma- ja tolmukattele.

Hind 169,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: ESBIT_KIT

ESBIT VäIKE MATKAPLIIT KOOS SüüTETABLETTIDEGA (6X7G)

Esbit väike matkapliit koos süütetablettidega. Pakend sisaldab 2 x4g tablette, kokkupandavat mini-matkapliiti ja toosi tikke. Ideaalsed abilised matkal, tablettide abil saab kiiresti lõkke süüdata ja pliit on hea abiline toidu valmistamisel. Iga 7 grammine tablett põleb kuni 7 minutit. Tablette saab põletada kõrgmäestikus ja samuti väga külmas kliimas.

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: TFP2

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack kartulipuder peekoniga

Kodune kartulipuder päris õigest kartulist ja piimast koos krõbeda peekoniga. Roog on väga kõrge energiasisaldusega ja saavutanud juba väga väikese ajaga ülima populaarsuse. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 645kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: Z917BK

Kaubamärk: Zoraki

Stardipüstol ZORAKI Stalker MOD 917 (MUST)

Zoraki Mod 917 stardipüstol.Kõik osad toimivad nagu päris relval.Laskmisel kostuv heli on võrdväärne päris relva lasu heliga !Disainimisel on eeskujuks võetud Glock püstol. Salve maht: 17+1 padrunit.Laskemoon: 9 mm P.A.K. paukpadrunid. Stardipüstoli omamiseks ei ole vaja relvaluba !

Hind 109,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 14115001

Kaubamärk: Mil-tec

Veekindel magamiskoti kate

Kolmekihiline lamineeritud magamiskoti kate. 1. kiht - nailon 2. kiht - hingav membraan 3. kiht - polüester Mõõdud: 225 x 85 cm Mõõdud pakituna: 40 x 8 cm Kaal: 960 g - waterproof, breathable - generous cut, suitable for a lot sleeping bags - 2-way-zipper on the side - wide snap fastener cover molding - head area with elastic band and hook and loop closure

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Jälgi meid Facebookis