TACTICAL FOODPACK seljanka
  • TACTICAL FOODPACK seljanka

TACTICAL FOODPACK seljanka

TFP6
Klassikaline lihasupp, mõnus vaheldus pearoogadele. Toote konsistentsi võib iga üks muuta vastavalt oma soovile, meie soovitus on lisada 400ml vett. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga ja külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 393kcal per portsjon.
8,50 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus
Laktoosivaba.

Neto kaal 90g, bruto kaal 104g, valmistoiduna ca 500g

Pakendi mõõt: 170x220mm

Toote üksikasjad
TFP6
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: TFP19

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RIISIPUDER VAARIKATEGA

Hõrk hommikusöök, kuhu on lisatud 10% purustatud vaarikaid. Energiarikas ja magus puder, mis annab jõudu päeva alguseks. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 8 minutiga, külma veega tarbida ei saa. Energiasisaldus 450kcal per portsjon.

Hind 7,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP3

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack köögivilja pasta

Rohkete köögiviljadega, naturaalsete maitsetega, tervislik ja kaloririkas pasta, mis on heaks vahelduseks lihatoitudele. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 7 minutiga ja külma veega 14 minutiga. Energiasisaldus 532kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: OPMW-02

Kaubamärk: BATAC

BATAC sokid - Operator, Merino villased (OD)

Kerged, paksud sokid nõudlikule kandjale. Eriti sobilikud aktiivse eluviisiga inimestele. Õmmeldud hõbeniidiga mis sisaldab antibakteriaalset toimainet. Pehmest Merino villast põhja ning varbaosaga. Tugevdatud tallaosa tagab mugavuse pikaajalisel seismisel või rännakul. Kiirendab vigastuste (haavad, kriimustused) paranemist. Spetsiaalne disain tagab...

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: TFP8

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack kaerahelbepuder õuntega

Mõnus hommikusöök, kus mahlasust ja värskust annavad värsked külmkuivatatud õunad. Tootele on lisatud ehtsat 82% võid, et hommikusöök oleks toitvam. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 6 minutiga ja külma veega 12 minutiga. Energiasisaldus 440kcal per portsjon.

Hind 7,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP-R-ECHO

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RATSIOON ECHO

Tactical Foodpack ratsioonid Delta, Echo ja Foxtrot on mõeldud ajaliselt lühemateks väljakutseteks. Ratsioonid sisaldavad ühte Tactical Foodpacki einet, erinevaid vahepalasid ning energiajooki. Lisadena kaasas lusikas, Tactical joogitops ning desinfitseeriv kätepuhastuslapp. Ratsiooni pakk on taassuletav.

Hind 24,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis