Classic Snapback Cap (Multicam)

25119

Reguleeritav Classic Snapback Cap.

Värvus: Multicam

23,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
25119
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 321485

Kaubamärk: Primus

PRIMUS Express Stove piezo süütajaga matkapliit

ExpressStove on ülikergeja võimas matkapliit. Pliidi võimsus 2,6kW.Kokkupandavad kandurid ja uus “EasyTrigger” süütesüsteem muudab Expressi kompaktseks ja vähe ruuminõudvaks. Samas on Express karmides tingimustes hästi vastupidav ja töökindel. Hoolimata sellest, et keetel on oma mõõtmetelt väga väike, on tema töövõimsus suur. Erinevalt paljudest teistest...

Hind 49,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP-R-ECHO

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RATSIOON ECHO

Tactical Foodpack ratsioonid Delta, Echo ja Foxtrot on mõeldud ajaliselt lühemateks väljakutseteks. Ratsioonid sisaldavad ühte Tactical Foodpacki einet, erinevaid vahepalasid ning energiajooki. Lisadena kaasas lusikas, Tactical joogitops ning desinfitseeriv kätepuhastuslapp. Ratsiooni pakk on taassuletav.

Hind 24,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 29023

Kaubamärk: Umarex

Pipragaas Perfecta Stop Attack Xtreme Pilv (40ML)

Pipragaas toimib silmade- ja naha kaudu või sissehingamise teel.Pihustamise efektiivne vahemaa on 4 meetrit.Pipragaas Perfecta Stop Attack Xtreme Juga tekitab ajutiselt tugeva põletustunde silmades, rohkete pisarate eritumise, köha, hingamisraskuseid, õhupuudust ning naha ärritust. 

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: T4

Kaubamärk: Arnika

Arnika roheline toss splindiga

 Roheline suits. Toote kestus 60-90 sekundit. Ainult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik.

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: GL-HARD-GLT-BLK-B04

Kaubamärk: Direct Action

Direct Action Hard Gloves - Leather (must)

Kerged ja universaalsed kitsenahast taktikalised kindad.Sõrmeliigeste kohal olevad sälgud tagavad suurema mugavuse.Kinnastega saab kasutada puuteekraaniga seadeid.Kinnaste siseosa on kitsenahast, selgmine osa on paksemast, kaitsvamast ning hingavast sünteetilisest materjalist.Anatoomiline lõige.Randmelaius on reguleeritav takjapaelaga.

Hind 34,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 15947002

Kaubamärk: Mil-tec

Mil-tec ekspanderkummid (2x75cm)

Metallist konksudega kummid, mille abil võimalik kinnitada erinevaid esemeid. Näiteks esemeid seljakoti külge, telkmantlit puude külge varjualuseks vms. Komplektis: 2 kummi Pikkus: 75 cm Värv: must Ettetellimisel pakume kõiki Mil-Tec tooteid.

Hind 4,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis