USA armee veepudeli MOLLE tasku

13493401

MOLLE kinnitusega tasku veepudelile. 

7,90 €
Kogus
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Kirjeldus

Kinnitatav ka vööle.

Materjal: polüester Mõõdud: 12 x 7 x 17 cm

Toote üksikasjad
13493401
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 7032W

Kaubamärk: Arnika

SUITSUGRANAAT MEGA (VALGE)

Valge suitsu efekt kestab ca 4,5 minutit. Kasutamiseks ainult välitingimustes! Toode tuleb asetada maha, käes hoida ei tohi. Pürotehnilise aine kaal ühes tootes 180g. Eemalda kaas. Süüta suitsugranaat tõmmates rõngast. Asetage suitsugranaat maha ja eemalduge.

Hind 16,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 46088

Kaubamärk: Web-tex

WEB-TEX TERMOSKRUUS 0,33 L (ROHELINE)

Termos on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud kriimustuskindla kattega. Kaane sees võimalik hoiustada väikesemõõdulisi esemeid (näit. suhkur, sool vms.). Maht 0,33 L Pikkus: 17 cm Läbimõõt: 7 cm Värv: Oliiviroheline Tootja: Web-tex (UK)

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 112-108-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE (digilaigus)

Vesti esikülg kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga. Suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt sisetaskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang. Tagakülg võrgust. Vesti toodetakse ühes suuruses. Materjal: Foxdura IRR Värvus: Kaitseväe digilaik

Hind 94,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 351110

Kaubamärk: Primus

Primus Essential Trail Stove

Kompaktne, kerge, hõlpsasti kasutatav matkapliit.Tuult blokeerivad potitoed hoiavad kindlalt leeki ka tuulistes oludes, samal ajal hoides mugavalt eri suurustes potte.Laminar Flow Burner Technology ™ pakub madalamat raskuskeset, mis muudab pliidi stabiilseks, kergemaks ja kompaktsemaks.Uus juhtventiil võimaldab täpset leegi juhtimist.Gaasiballoon EI kuulu...

Hind 25,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 351150

Kaubamärk: Primus

PRIMUS ESSENTIAL TRAIL KIT 351150

Essential Trail Kit on täiuslik matkaköök, mis on loodud algajatele matkajatele või kogenud välikokkadele. Rootsis leiutatud ja Euroopas käsitsi meisterdatud komplekt sisaldab kõike, mida vajate söögi valmistamiseks.

Hind 66,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 115-056-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik (digilaigus)

Vest kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga, suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt taskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang ning vahe joogiveekoti paigutamiseks, ees ja seljal takjapaelad ametitunnuse ja muu info kinnitamiseks, allääres vöötripid.

Hind 139,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Jälgi meid Facebookis