Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik
  • Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik (digilaigus)

115-056-20

Vest kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga, suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt taskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang ning vahe joogiveekoti paigutamiseks, ees ja seljal takjapaelad ametitunnuse ja muu info kinnitamiseks, allääres vöötripid.


139,90 €
Kogus
Viimased tooted laos

Kirjeldus

Värvus: Kaitseväe digilaik

Toote üksikasjad
115-056-20
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 351150

Kaubamärk: Primus

PRIMUS ESSENTIAL TRAIL KIT 351150

Essential Trail Kit on täiuslik matkaköök, mis on loodud algajatele matkajatele või kogenud välikokkadele. Rootsis leiutatud ja Euroopas käsitsi meisterdatud komplekt sisaldab kõike, mida vajate söögi valmistamiseks.

Hind 66,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: SBP4-03-01BG

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (PLASTIK)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise. Valmistatud tugevast plastikust, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 13g Värvus: must

Hind 3,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis