C-A-T arteriaalne žgutt Gen 7

CAT-G7

Musta värvi plastikust pöördsulguriga žgutt verevoolu peatamiseks. Vajalik igale meedikule, sõdurile esmaabikomplekti.

Seade on professionaalseks kasutamiseks.

39,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

 HOIATUS: ÄRA KASUTA ŽGUTTI ILMA VASTAVA VÄLJAÕPPETA.

Valesti kasutamisel võib žgutt põhjustada tõsiseid kahjustusi vereringkonnale ning närvisüsteemile! Žguti liiga kauaks peale jätmine vöib põhjustada pöördumatuid kahjustusi jäsemele, mille tagajärel see tuleb amputeerida. Žguti kasutatakse verejooks peatamiseks viimase võimalusena, kui muude vahenditega ei ole õnnestunud eluohtlikku verejooksu peatada või kui kannatanult on jäse amputeeritud. Valesti kasutamisest põhjustatud kahjustuste ja kannatuste eest vastutab täielikult selle paigaldaja!

Toote üksikasjad
CAT-G7
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: MA41-002

Kaubamärk: Condor

Condor MOLLE Rip-away meedikutasku (must)

Lahtivolditav meedikutasku. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. Mõõdud: 15x20 cm Värvus: Must Materjal: Cordura®Pildil näha olev koti sisu (sidemed jm) ei ole komplektis.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 831333

Kaubamärk: Leatherman

LEATHERMAN SURGE (MUST)

Surge® on multitöörist uute täiustatud tugevamate näpitsatega, pikemate terade ja kergesti kasutavate lukustitega. Unikaalse adapteri süsteemiga tuleb kaasa saag ja teemant/puu viil. 4 väljapoolt avanevat tera pakuvad sulle kiire juurdepääsu tööriistadele mida kasutad kõige tihedamini. Lisaks on veel uued tugevamad käärid.

Hind 178,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: vo9021

Kaubamärk: Fosco

Fosco Army Industrial Paint Black RAL9021

Kõrge kvaliteediga kiirelt kuivavad värvid. Kasutada võib seda relvade, sõidukite, tekstiili ja tööriistade värvimiseks. Lihtne eemaldada enamikelt pindadelt, kasutades värvieemaldit. Tolmuvaba: 10-20 minutit pärast värvimist. Nakkevaba: umbes 45 minutit pärast värvimist. Kuivanud/kordus-pihustatav: 16 h pärast värvimist. Kuumakindel: 110 °C. Toon: must,...

Hind 7,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis