BRAVO CONCEALMENT OWB KABUUR (GLOCK 17, 22, 31, 47)

36140

Tugevast polümeerist kabuur tulirelvale Glock 17, 17M, 17 MOS, 22, 31, 47 .

Paremakäelistele .

42,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Toote üksikasjad
36140
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: T4

Kaubamärk: Arnika

Arnika roheline toss splindiga

 Roheline suits. Toote kestus 60-90 sekundit. Ainult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik.

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PA438

Kaubamärk: Proact

Proact T-särk (roheline)

Märksa parem valik, kui tavapärane puuvillast särk ! Tehnoloogilisest materjalist spordisärk. Sobib nii spordiks kui ka vabaajaks. Materjali kuivab kiiresti. Kergelt kehasse töödeldud mudel. Raglaanvarrukad.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: T2

Kaubamärk: Arnika

Arnika kollane toss splindiga

Kollane suits. Toote kestus 60-90 sekundit. A inult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik. TOOTE MÕÕDUD: Kõrgus: 13 cm Sügavus: 4 cm

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 26447

Kaubamärk: Nimrod

NIMROD BLACK GAS

Eriti võimsa jõudlusega gaas aastaringseks kasutamiseks (ka talvel). Sobib airsoft-püstolitele ja püssidele. Ei sobi kasutamiseks väga külmadel talvistel temperatuuridel. Omab väga stabiilset gaasirõhku, erakordset trajektoori juhtimist, madala temperatuuri tõhusust ja suurendab relva jõudlust märkimisväärselt.

Hind 15,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-LWT-CM-01-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Lightweight

Soojema ilma sokid, 50%CoolMax®. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osa tugevdus. Kannaosa amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: T8

Kaubamärk: Arnika

Arnika must toss splindiga

Must suits. Toote kestus 60 sekundit. Ainult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik. TOOTE MÕÕDUD: Kõrgus: 13 cm Laius: 4 cm

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis