ESS KAITSEPRILLIDE OPTILISTE KLAASIDE RAAM

13788

ESS kaitseprillide ninaosa ja optiliste klaaside raam.

Sobib mudelitele:
• ESS Crossbow™
• ESS Crosshair™
• ESS Suppressor™
• ESS ICE™
• ESS ICE NARO™

36,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

The ESS Vice™ Rx Lens Insert features a metal and mono-filament frame. The end result is a lightweight, low-profile prescription integration that is compatible with numerous ESS ballistic eyeshields.

After the lenses have been corrected by an optometrist, the Vice™ Rx Lens Insert snaps into any of the following ESS products:
• ESS Crossbow™ Eyeshield
• ESS Crosshair™ Eyeshield
• ESS Suppressor™ Eyeshield
• ESS ICE™ Eyeshield
• ESS ICE NARO™ Eyeshield

The Vice™ Rx Lens Insert accommodates a range of corrections to +/- 6.

The ESS Vice™ Rx Insert includes:
• A metal and mono-filament-framed Vice™ Rx Carrier
• A black nosepiece for ESS Crossbow™, Suppressor™, Crosshair™, ICE™ and ICE NARO™ eyeshields

NATO Stock Number (NSN): 6540-01-545-7927

Toote üksikasjad
13788
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 740-0387

Kaubamärk: ESS

ESS Crossbow 3LS kaitseprillid

Kvaliteetsed kaitseprillid, ametlikult USA armee poolt heaks kiidetud, vastavad standarditele: U.S. Federal OSHA, ANSI Z87.1, CE EN 166 and U.S. MIL-PRF-31013. Komplektis prillikott, kolm klaasi (valge, kollane, must), kaks taskut varuklaasidele ning sanga otstesse kinnitatav elastne kaelapael.

Hind 154,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 7540

Kaubamärk: ESS

ESS Crossbow Suppressor 2X komplekt

ESS Crossbow Suppressor 2X Kit (Clear + Smoke Gray klaas) kaitseprillide komplekt.Komplektis:Crossbow raam (must, igapäevaseks kandmiseks) + ninapadi;Suppressor raam (õhuke, must, kõrvaklappidega kandmiseks) + ninapadi;Clear (värvitu) klaas;Smoke Gray (hall) klaas;riidest õhuke kott;kummipael;jäik lukuga prillikarp, mida võimalik kinnitada ka MOLLE külge.

Hind 157,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 7825

Kaubamärk: ESS

ESS ICE 3LS KOMPLEKT

ESS ICE One on kergekaalulised, raamivabad kaitseprillid, mis pakuvad unikaalset kombinatsiooni kõrgest põrutuskindlusest, piiramata vaateväljast ning klaasivahetuse võimalusest, tagamaks maksimaalset kaitset ning efektiivsust igas valguskeskkonnas. Uue põlvkonna ICE prillid on disainitud paremini sobituma erinevate kasutajate peakujuga.

Hind 109,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: WBL10

WILDO SööGINõUD CAMP A BOX LIGHT

WILDO® Camp-a-box Light on kompaktne, kerge ja praktiline sööginõude komplekt. Seda on mugav kaasa võtta matkale, paadisõidule, autosuvilasse või piknikule. Komplekt sisaldab: - Spork-kaalub 8,5g - Fold-A-Cup- kokkupandab joogitops, maht 2,5 dl, kaal 25g - 2 söögikarpi

Hind 12,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: CWKFF-58-008

Kaubamärk: Mechanix

Talvekindad Mechanix COLDWORK™ FastFit (HALL)

Talvised töökindad Mechanix COLDWORK™ FastFit .Tactical seeria kindad Mechanix FastFit on elastse avatud randmeosaga, tänu millele käib kinnaste kättepanek ja ära võtmine väga kiirelt.Venivad sõrmevahe paneelid pakuvad mugavat, mõnusat ja paindlikku kasutust.

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 832686

Kaubamärk: Leatherman

LEATHERMAN FREE T4

T4 tõestab, et suured asjad tulevad väikses pakendis. T4, koos kõikide oma tööriistadega, on disainitud igapäevakasutusetööriistaks. See võib olla meie kõige universaalsem tööriist siiani. Tuleb koos vööklambriga.

Hind 89,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 46088

Kaubamärk: Web-tex

WEB-TEX TERMOSKRUUS 0,33 L (ROHELINE)

Termos on valmistatud roostevabast terasest ja kaetud kriimustuskindla kattega. Kaane sees võimalik hoiustada väikesemõõdulisi esemeid (näit. suhkur, sool vms.). Maht 0,33 L Pikkus: 17 cm Läbimõõt: 7 cm Värv: Oliiviroheline Tootja: Web-tex (UK)

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Jälgi meid Facebookis