ESS Crossbow One kaitseprillid (läbipaistev klaas)

740-0615

ESS Crossbow One on kergekaalulised, raamivabad kaitseprillid, mis pakuvad unikaalset kombinatsiooni kõrgest põrutuskindlusest, piiramata vaateväljast ning klaasivahetuse võimalusest, tagamaks maksimaalset kaitset ning efektiivsust igas valguskeskkonnas.

69,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
740-0615
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 9554

Kaubamärk: Invader Gear

TDU vormijakk (CAD digilaik)

TDU vormijakk. Kvaliteetne YKK lukk. Taskud rinnal ja õlavartel. Takjapinnad õlavartel, rinnal ja kaelusel. Käistele võimalik lisada küünarnukikaitsmed. Materjal: 65% puuvill, 35% polüester. Ripstop kangas. . 

Hind 42,50 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 220271

Kaubamärk: Primus

Primus 450g talvine gaas

PRIMUS talvegaas töötab kuni -22 °C temperatuurini. Tänu innovatiivsele ballooni ehitusele on gaasi võimsus peale 60 minutilist kasutamist 9% ja peale 120 minutilist kasutamist ca 15% võrreldes teiste balloonidega suurem.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: AH2

Kaubamärk: Klarus

Klarus AH2 taskulambi vööhoidik

Kiirkinnitusklambriga taskulambi hoidja, mis on mõeldud taskulampide jaoks läbimõõduga kuni 35 mm, korpuse läbimõõduga kuni 27 mm. Taskulampi saab kinnitusest eemaldada ja kinnitada ühe käega. Lampi saab pöörata 180 kraadi ja lukustada 16 asendisse.Vöö laius, millele kinnitatakse, võib olla 2.5-5 cm.

Hind 24,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 21961

Kaubamärk: Source

SOURCE ILPS 2L/3L MADALA PROFIILIGA veekott

3-liitrine laia avausega joogiveekott, maksimaalne paksus täidetuna vaid 6,7 cm. Kiirkinnitusega voolik ja huulik. Kaasas ka kiiret, otse pudelist või veekraanist täitmist võimaldav otsik. Sobib Galvi-Linda taktikalise vesti seljal asetsevasse taskusse.

Hind 48,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 13174

Kaubamärk: Invader Gear

Taktikalised püksid Predator (CAD digilaik)

Taktikalised püksid. Kvaliteetne YKK lukk. 10 taskut. Põlveosadel eemaldatavad põlvekaitsmed. Põlveosa ümbermõõt takjapaelaga reguleeritav. Pehmendatud vööosa. Kõrgendatud seljaosa. Laiad rihma-aasad, võimalik kasutada laia vööd või teenistusrihma. Materjal: 65% puuvill, 35% polüester. Ripstop kangas.

Hind 94,50 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 221220

Kaubamärk: Condor

Condor Veekott TORRENT RESERVOIR 1.5L - GEN II

Veekott Condor Torrent Reservoir Gen II on varustatud klapiga, mis tagab koti tõhusa täitmise ja puhastamise lihtsuse. Kiirühendusventiil sulgeb toru lahti ühendamisel veevoolu.Tänu sellele saab mahutile mugavalt juurde pääseda ja seda eemaldada, ilma et peaks lahti ühendama hüdreerimistoru ja uuesti paigaldamisega vaeva nägema. Veekoti madala profiiliga...

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis