EDC SLING SELJAKOTT (SHADOW GRAY)

PL-ESB-CD-35

59,90 €
Kogus
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Kirjeldus

Lisaks komplektis kaasas inverted pistol holder insert.

Materjal: 500D Cordura®
Mõõdud: 42x26 x6 cm
Kaal: 519g
Värvus: Shadow Grey

Toote üksikasjad
PL-ESB-CD-35
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: IN-OGL-CD-01

Kaubamärk: Helikon

SELJAKOTI ORGANISEERIJA SUUR (must)

Seljakoti organiseerja suur on erinevatele kottidele asjade organiseerimiseks.Seljakottis peab olema velcro paneel, et kinnitada organiseerja. 4 elastset taskut. Iga tasku ees kumm. Lihtsalt paigaldatav ja eemaldatav. Taga velcro kinnitus.

Hind 5,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 24-E069BA00

Kaubamärk: Petzl

Petzl ARIA 1 RGB pealamp

Alustage öiseid seiklusi ARIA 1 RGB Taktikalise Pealambiga – usaldusväärne valgusallikas pimeduses. See pealamp pole lihtsalt valgusallikas; see on taktikaline tööriist, mis on loodud varjatud operatsioonideks, kus märkamatuks jäämine on sama oluline kui selgelt nägemine.

Hind 41,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 220271

Kaubamärk: Primus

Primus 450g talvine gaas

PRIMUS talvegaas töötab kuni -22 °C temperatuurini. Tänu innovatiivsele ballooni ehitusele on gaasi võimsus peale 60 minutilist kasutamist 9% ja peale 120 minutilist kasutamist ca 15% võrreldes teiste balloonidega suurem.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 5.0720

Kaubamärk: Walther

WALTHER NUGA BUK (33308)

Backupi ülitugeval 440 terasest teral on must kate, mis on visuaalselt atraktiivne ja lisab mudelile kasulikkust.See on varustatud multifunktsionaalse, individuaalselt reguleeritava vutlariga.Vutlaril vöökinnitus klamber.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 16224040

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 40ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PO-MUS-PO-09

Kaubamärk: Helikon

HELIKON TELKMANTEL (PONCHO) Taiga green

Vihmakindel, kiiresti kuivav telkmantel mis on valmistatud Ripstop polüestrist. Telkmantel on kasutatav nii vihmakeebi kui ka välitelgina. Telkmantlil on trukid, mis võimaldab teha varrukad või ühendada telkmantleid omavahel kokku. Telkmantlil on ka aasad nööri jaoks et kasutada seda välitelgina.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 351150

Kaubamärk: Primus

PRIMUS ESSENTIAL TRAIL KIT 351150

Essential Trail Kit on täiuslik matkaköök, mis on loodud algajatele matkajatele või kogenud välikokkadele. Rootsis leiutatud ja Euroopas käsitsi meisterdatud komplekt sisaldab kõike, mida vajate söögi valmistamiseks.

Hind 66,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 221220

Kaubamärk: Condor

Condor Veekott TORRENT RESERVOIR 1.5L - GEN II

Veekott Condor Torrent Reservoir Gen II on varustatud klapiga, mis tagab koti tõhusa täitmise ja puhastamise lihtsuse. Kiirühendusventiil sulgeb toru lahti ühendamisel veevoolu.Tänu sellele saab mahutile mugavalt juurde pääseda ja seda eemaldada, ilma et peaks lahti ühendama hüdreerimistoru ja uuesti paigaldamisega vaeva nägema. Veekoti madala profiiliga...

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis