NITE IZE Radiant® LED valguspulk (valge)

MGS-03-R6

Suurepärane alternatiiv traditsioonilisele valguspulgale!

Tööaeg u. 10 tundi.
Täielik tööaeg on pikem (kuni 60 tundi), kuid valgusvõimsus langeb.

Patareid vahetatavad.

Sisse lülitamiseks keerake lihtsalt otsakorki.

4,50 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Kompaktne, kuid võimas valgusallikas, mis sobib suurepäraselt ohutuse või meelelahutuse jaoks.

Suurepärane alternatiiv traditsioonilistele keemilistele valguspulkadele ja saadaval mitmes värvitoonis (valge, punane, roheline, sinine).
Lihtne sisse- ja väljalülitamine - keera vaid otsakorki.

Toide: AG-3 patareid (4tk), komplektis. Patareid on vahetatavad.
Valguspulk on veekindel ja varustatud S-Biner karabiiniga, et mille abil lihtne valguspulka kuhugi riputada või varustuse külge kinnitada.

     Veekindel – ujub!

     Komplektis S-Biner karabiin

     Tööaeg: 60 tundi

     KOmplektis 4x AG-3 patareid

Toote üksikasjad
MGS-03-R6
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: KATADYN befree

KATADYN BeFree Veepuhastussüsteem 1L

Ülikerge ja kompaktseks pakitav 1L joogipudel koos veepuhastusfiltriga.Väga lihtsasti kasutatav: täitke pudel veega ja las Z-Clean membraan™ teeb oma tööd. Lihtsalt täida pudel ja joo. Eemaldab ainuraksed 99,9% ja bakterid 99,9999%.(EPA standardile vastav).Puhastamiseks eemalda kork koos filtriga ja loputa. Filtri eluiga on kuni 1000L.

Hind 66,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 221219

Kaubamärk: Condor

Condor Veekott TORRENT RESERVOIR 3L - GEN II

Veekott Condor Torrent Reservoir Gen II on varustatud klapiga, mis tagab koti tõhusa täitmise ja puhastamise lihtsuse. Kiirühendusventiil sulgeb toru lahti ühendamisel veevoolu.Tänu sellele saab mahutile mugavalt juurde pääseda ja seda eemaldada, ilma et peaks lahti ühendama hüdreerimistoru ja uuesti paigaldamisega vaeva nägema. Veekoti madala profiiliga...

Hind 26,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 832385

Kaubamärk: Leatherman

Leatherman Skeletool KB taskunuga

Skeletool KB kaalub vaid 37 grammi. Ideaalne taskunuga ja abimees.   Lihtsuses peitub võlu, 25 aastase garantiiga Leathermanil on 420HC terasest noatera ja pudeliavaja. Käepide on DLC kattega. Parameetrid:       Suletud pikkus: 8.7 cm     Kaal: 36.85 g     Noatera pikkus: 6.6 cm

Hind 38,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: TFP19

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RIISIPUDER VAARIKATEGA

Hõrk hommikusöök, kuhu on lisatud 10% purustatud vaarikaid. Energiarikas ja magus puder, mis annab jõudu päeva alguseks. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 8 minutiga, külma veega tarbida ei saa. Energiasisaldus 450kcal per portsjon.

Hind 7,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 16962

Kaubamärk: Invader Gear

TRAUMAKääRID (19CM)

Universaalseid kääre kasutatakse esmaabis ja meditsiinis. Käärid on väga tugevad ja sobivad sidemete, vööde, riiete ja teiste kangasmaterjalide lõikamiseks. Kääridel on ka sik-sak hambad, millega saab efektiivselt sidet või riiet puruks rebida / käristada.

Hind 7,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: 16021000

Kaubamärk: Mil-tec

Õmblustarvikute komplekt

Väike ja kompaktne õmblustarvikute komplekt. Komplekti kuuluvad 6 erinevat värvi niiti, käärid, nõelad, haaknõelad, nõela niidistaja ja sõrmkübar.Tootja: Sturm Handels GmbHMaterjal:Vutlar: polüvinüülkloriidkattega 100% nailon; niit: 100% polüesterVärv:Niidid: must, roheline, beež, valge, helesinine, tumesinine

Hind 4,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-MSC-MW-0211A-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Merino

Külmema ilma meriino sokid. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osal tugevdus. Kannaosal amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 11,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: SBP4-03-01BG

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (PLASTIK)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise. Valmistatud tugevast plastikust, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 13g Värvus: must

Hind 3,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis