Tactical foodpack NUUDLIROOG KANAGA
  • Tactical foodpack NUUDLIROOG KANAGA

Tactical foodpack NUUDLIROOG KANAGA

TFP5
Nuudlid küpsetatud kanaga, kus meeldivat maitset annab kookospiim ja erinevad vürtsid. Toode valmib kuuma veega 8 minutiga ja külma veega 16 minutiga. Energiasisaldus 572 kcal per portsjon.


10,50 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus
Neto kaal 125g, bruto kaal 139g, valmistoiduna ca 450g

Pakendi mõõt: 170x220mm

Toote üksikasjad
TFP5
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 221219

Kaubamärk: Condor

Condor Veekott TORRENT RESERVOIR 3L - GEN II

Veekott Condor Torrent Reservoir Gen II on varustatud klapiga, mis tagab koti tõhusa täitmise ja puhastamise lihtsuse. Kiirühendusventiil sulgeb toru lahti ühendamisel veevoolu.Tänu sellele saab mahutile mugavalt juurde pääseda ja seda eemaldada, ilma et peaks lahti ühendama hüdreerimistoru ja uuesti paigaldamisega vaeva nägema. Veekoti madala profiiliga...

Hind 26,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 741500

Kaubamärk: Primus

Primus LITE XL pott 1,0 L

Pott Primus Lite XL 1,0 l, suurem kütusesäästlik pott suuremate koguste küpsetamiseks ja keetmiseks Lite või Lite Plus pliidisüsteemidega. Äärmiselt soojussäästlik potisüsteem töötab koos väiksema pliidi põletiga. Kinnitada keerates ja lukustada 1,0-liitrine pott Lite või Lite Plus pliidisüsteemi põleti külge. Potikaas on kasutatav väikese kausi või tassina.

Hind 49,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: ESBIT_KIT

ESBIT VäIKE MATKAPLIIT KOOS SüüTETABLETTIDEGA (6X7G)

Esbit väike matkapliit koos süütetablettidega. Pakend sisaldab 2 x4g tablette, kokkupandavat mini-matkapliiti ja toosi tikke. Ideaalsed abilised matkal, tablettide abil saab kiiresti lõkke süüdata ja pliit on hea abiline toidu valmistamisel. Iga 7 grammine tablett põleb kuni 7 minutit. Tablette saab põletada kõrgmäestikus ja samuti väga külmas kliimas.

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: TFP-R-ECHO

Kaubamärk: Tactical Foodpack

TACTICAL FOODPACK RATSIOON ECHO

Tactical Foodpack ratsioonid Delta, Echo ja Foxtrot on mõeldud ajaliselt lühemateks väljakutseteks. Ratsioonid sisaldavad ühte Tactical Foodpacki einet, erinevaid vahepalasid ning energiajooki. Lisadena kaasas lusikas, Tactical joogitops ning desinfitseeriv kätepuhastuslapp. Ratsiooni pakk on taassuletav.

Hind 24,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 12215

Kaubamärk: Mora

Morakniv companion

Väga kvaliteetne ja multifunktsionaalne nuga. Noatera on külmvaltsitud ja laserteritatud roostevabast Rootsi terasest. Plastikust käepide on kaetud mustrilise ja libisemiskindla kummiga. Kaasas vööklambriga plastikvutlar.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 06SVGR02D

Kaubamärk: KLYMIT

KLYMIT STATIC V MAGAMISMATT LONG (Roheline)

Keha kaardistav tehnoloogia: Patenteeritud V kujuline disain tagab toe ja mugavuse igas magamisasendisKüljepiirajad: Ühendatud ülejäänud mustriga, tagavad küljepiirajad, et kasutaja magab aluse keskosal ning takistab õhuliikumist magamisasendi vahetamise ajal.Sügavate vagudega muster: Erinevalt traditsioonilistest magamisalustest, mis magamiskoti täidise...

Hind 99,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Jälgi meid Facebookis