Tactical Foodpak Spagetid veise-tomatikastmes
  • Tactical Foodpak Spagetid veise-tomatikastmes

Tactical Foodpack Spagetid veise-tomatikastmes

TFP24

Klassikalise roa Spaghetti Bolognese meiepoolne tõlgendus. Kasutatud on veise hakkliha. Mõnusa maitse lisab seller. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 580kcal per portsjon.


10,50 €
Kogus
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Kirjeldus

Laktoosivaba.

Neto kaal 115g, bruto kaal 129g, valmistoiduna ca 420g

Pakendi mõõt: 170x220mm

Toote üksikasjad
TFP24
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: TFP8

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack kaerahelbepuder õuntega

Mõnus hommikusöök, kus mahlasust ja värskust annavad värsked külmkuivatatud õunad. Tootele on lisatud ehtsat 82% võid, et hommikusöök oleks toitvam. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 6 minutiga ja külma veega 12 minutiga. Energiasisaldus 440kcal per portsjon.

Hind 7,50 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: T4

Kaubamärk: Arnika

Arnika roheline toss splindiga

 Roheline suits. Toote kestus 60-90 sekundit. Ainult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik.

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 12215

Kaubamärk: Mora

Morakniv companion

Väga kvaliteetne ja multifunktsionaalne nuga. Noatera on külmvaltsitud ja laserteritatud roostevabast Rootsi terasest. Plastikust käepide on kaetud mustrilise ja libisemiskindla kummiga. Kaasas vööklambriga plastikvutlar.

Hind 14,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP32

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical foodpack köögiviljavokk nuudlitega

Köögiviljawok nuudlitega on väljatöötatud spetsiaalselt veganitele mõeldes, kuid mis kindlasti maitseb ka igale lihaarmastajale. Kuigi roog ise on 100% taimne, sisaldab see rohkelt vajalikke toitaineid ja on kõrge kaloraaziga, mis garanteerib vajaliku energia ka kõige raskemal matkarajal.Toode valmib kuuma veega 8 minutiga ja külma veega 16 minutiga....

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 16224100

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 100ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 13,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 741500

Kaubamärk: Primus

Primus LITE XL pott 1,0 L

Pott Primus Lite XL 1,0 l, suurem kütusesäästlik pott suuremate koguste küpsetamiseks ja keetmiseks Lite või Lite Plus pliidisüsteemidega. Äärmiselt soojussäästlik potisüsteem töötab koos väiksema pliidi põletiga. Kinnitada keerates ja lukustada 1,0-liitrine pott Lite või Lite Plus pliidisüsteemi põleti külge. Potikaas on kasutatav väikese kausi või tassina.

Hind 49,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: TFP2

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack kartulipuder peekoniga

Kodune kartulipuder päris õigest kartulist ja piimast koos krõbeda peekoniga. Roog on väga kõrge energiasisaldusega ja saavutanud juba väga väikese ajaga ülima populaarsuse. Eestimaine ja 100% naturaalne, ilma säilitus-ja lisaaineteta. Toode valmib kuuma veega 9 minutiga, külma veega 18 minutiga. Energiasisaldus 645kcal per portsjon.

Hind 10,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis