TEMPLAR\'S GEAR FAST SALVETASKU (MUST)

TG-FMR-BL

Pealt lahtine FAST tüüpi automaadisalve tasku.
Salvetasku seinad on n.ö avatud ning see võimaldab mahutada erineva suuruse ja kujuga salvesid (5.56, 7.62 jne).

22,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

Pealt lahtine ehitus võimaldab salve kiirelt taskust välja saada. Kunstnahast sisu suurendab haakuvust ning väldib salve väljakukkumist.

Mahutab Eesti Kaitseväes ja Kaitseliidus kasutusel olevate relvad AK4/AG3 salvesid!

laius - 8cm
kõrgus - 11cm
materjal: 500D Cordura
värvus: Must

Toote üksikasjad
TG-FMR-BL
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: MA41-002

Kaubamärk: Condor

Condor MOLLE Rip-away meedikutasku (must)

Lahtivolditav meedikutasku. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. Mõõdud: 15x20 cm Värvus: Must Materjal: Cordura®Pildil näha olev koti sisu (sidemed jm) ei ole komplektis.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 121160-002-S

Kaubamärk: Condor

CONDOR MOLLE LAHINGUVÖÖ SLIM (must)

Kitsas lahingvöö. Vööl kaks rivi MOLLE kinnitusi. 4 D-rõngast trakside kinnitamiseks. Külgedel avaused reiepaneelide kinnitamiseks. Siseküljel kolm pehmendavat ja libisemist takistavad takjakinitusega patja.

Hind 37,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: MA26-001

Kaubamärk: Condor

Condor MOLLE vidinatasku

MOLLE tasku mobiiltelefonile, fotoaparaadile vm. seadmele. Kinnitatav nii vööle kui MOLLE vestile. Laius: 15 cm Kõrgus: 10 cm  Sügavus: 10 cm Värvus: oliivirohelineMaterjal: Cordura®

Hind 19,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SBP4-03-01BG

Kaubamärk: Nite Ize

NITE IZE S-BINER KARABIIN 4 (PLASTIK)

Nite Ize S-Biner karabiin #4 on ainulaadne kaks-ühes S-Biner karabiin, mis pakub lõputult erinevaid kasutusviise. Valmistatud tugevast plastikust, ilmastikukindel. Lukustab turvaliselt võtmed või matkavarustuse. Kaal: 13g Värvus: must

Hind 3,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 15620001

Kaubamärk: Swiss Eye

BALLISTILISED KAITSEPRILLID SWISS EYE® RAPTOR (ROHELINE RAAM)

Kolme klaasiga ballistilised kaitseprillid. Sangade pikkus ning nurk on reguleeritav, et muuta kandmine väga mugavaks. Udu- ja kriimustusevastane kate. 100% UVA, UVB ja UVC kaitse kuni 380 nm (nanomeetrit). Komplektis hele, tume ja oran˛ klaas. Mikrofiiber kott. Raami värv: roheline EN 12312-1 ANSI Z87.1+ STANAG 2920 EN 166

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 101065-006-M

Kaubamärk: Condor

Condor vestialune särk (tumesinine)

Condor Combat Shirt ehk vestialune särk. YKK lukud. Antistaatiline, hästi hingav ja niiskust hülgav kehaosa. Rip-stop kangast käised. Lisamaterjaliga küünarnukiosad, mis võimaldavad lisada ka küünarnukikaitsmed. Mõlemal käisel takjapinnaga, lukuga suletav tasku.

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 191272-001

Kaubamärk: Condor

CONDOR MOLLE MICRO TK TASKU

MOLLE Micro TK Tasku.Saab kasutada kui IFAKi. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja välja tõmmatav kott.Sisemist paneeli saab kasutamiseks kiiresti välja tõmmata.Sisemisel paneelil on asjade hoidimiseks sees kummipaelad.Põhjas kummipael vajalikke asjade kinnitamiseks.NB: Pilt on illustreeriv, komplektis ei ole meditsiinitarvikuid !

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 191031-002

Kaubamärk: Condor

Condor Rip-away Lite esmaabitasku (must)

Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. Mõõdud: 16 x 10 x 5 cmVärvus: must* Fotol olevad meditsiinitarvikud ei ole tootega komplektis.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis