Condor Speedy kahe punkti rihm (must)
  • Condor Speedy kahe punkti rihm (must)
  • Condor Speedy kahe punkti rihm (must)

Condor Speedy kahe punkti rihm (must)

US1003-002
Kahe punkti relvarihm, mille pikkust võimalik tõmmitsa abil kiiresti reguleerida.
Duraflex klambrid.

Materjal: Cordura (1000D nailon)
Värvus: must
Tootja: Condor (USA)
29,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
US1003-002
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: MAQ022255

Kaubamärk: UTG

UTG 2-Slot Quad Rail Angle Mount Kiirkinnitusega

UTG 2-Slot Quad Rail Angle Mount Kiirkinnitusega sobib picatinny reilile. Mountile on võimlik nelja erineva nurga alla kinnitada relva aksessuaare. Saab relvale lisada lisasid nagu näiteks taskulampid, sihikud jne just endale sobiva nurga alla. Lihtne ja mugav paigaldada. Materjal: alumiiniumPikkus: 5,5 cmKinnitus: kinnitub Picatinny reilidele.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 221220

Kaubamärk: Condor

Condor Veekott TORRENT RESERVOIR 1.5L - GEN II

Veekott Condor Torrent Reservoir Gen II on varustatud klapiga, mis tagab koti tõhusa täitmise ja puhastamise lihtsuse. Kiirühendusventiil sulgeb toru lahti ühendamisel veevoolu.Tänu sellele saab mahutile mugavalt juurde pääseda ja seda eemaldada, ilma et peaks lahti ühendama hüdreerimistoru ja uuesti paigaldamisega vaeva nägema. Veekoti madala profiiliga...

Hind 23,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: VT-HT

HEATEGEVUSEMBLEEM VÕIDUTAHE - HELGE TULEVIK

Takjakinnitusega reljeefne kummist embleem.Diameeter: 75 mm.Embleem on unikaalne, kujundatud Relvad.ee meeskonna poolt ja on saadaval vaid meie kaupluses ning e-poes.Iga ostuga toetad 15 EUR-ga Ukrainat.Edastame kogu summa (mitte ainult embleemide müügist saadud tulu) Ukraina abiorganisatsioonidele Eestis või varustame neid parasjagu vajaminevaga.

Hind 15,25 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MG-55-009

Kaubamärk: Mechanix

Taktikalised kindad Mechanix Original (mustad)

Need kindad on disainitud ja toodetud selleks, et toime tulla ka kõige raskemate töödega. ORIGINAL kinnas pakub kombinatsiooni mitmekülgsusest ja kasutusvõimalustest. Clarino sünteetilisest nahast peopesa ja sõrmeotsad suurendavad kinda eluiga, samas kui TPR (termiliselt töödeldud kumm) randme kinnitus ja Spandexist käeselg tagavad suurepärase sobivuse.

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 14605000

Kaubamärk: Wildo

WILDO® FOLD-A-CUP 250ml

WILDO® Fold-a-cup -kokkupandav  joogitops 2,5dlFold- a-cup  on kerge ja vastupidavast materjalist, mugav kaaslane matkal, paadis, kämpingus, piknikul või autosuvilas.Pestav nõudepesumasinas.Wildo® Fold-a-cup on BPA-vaba.Kaal: 25gSuurus: 9,4×7,2×2,9 cmMaterjal: TPE

Hind 3,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis