Condor Rip-away meedikutasku
  • Condor Rip-away meedikutasku
  • Condor Rip-away meedikutasku

Condor MOLLE Rip-away meedikutasku

MA41-001

Lahtivolditav meedikutasku. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. 

Mõõdud: 15x20 cm 
Värvus: oliiv 
Materjal: Cordura®


Pildil näha olev koti sisu (sidemed jm) ei ole komplektis.

39,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus


Toote üksikasjad
MA41-001
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 115-056-20

Kaubamärk: Galvi-Linda

Galvi-Linda Taktikaline vest MOLLE, meedik (digilaigus)

Vest kaetud MOLLE-süsteemsete taskute kinnitamiseks horisontaalsete paeltega, esikinnis suletav lukuga, suuruse reguleerimine õlalt ja külgedelt, ees kaks suurt taskut kaartide ja muu varustuse paigutamiseks, seljal käesang ning vahe joogiveekoti paigutamiseks, ees ja seljal takjapaelad ametitunnuse ja muu info kinnitamiseks, allääres vöötripid.

Hind 139,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: 101065-001-M

Kaubamärk: Condor

Condor vestialune särk (oliiviroheline)

Condor Combat Shirt ehk vestialune särk. YKK lukud. Antistaatiline, hästi hingav ja niiskust hülgav kehaosa. Rip-stop kangast käised. Lisamaterjaliga küünarnukiosad, mis võimaldavad lisada ka küünarnukikaitsmed. Mõlemal käisel takjapinnaga, lukuga suletav tasku.

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 23551

Kaubamärk: Invader Gear

Invader Gear Lahingvöö traksid

Invader Gear Lahingvöö traksid. Väga mugavad traksid MOLLE lahingvööle. Sobib taktikaliste vestide või riiete all.Hoiab lahingvöö stabiilselt omal kohal.Hoiab ära lahingvöö all kukkumise raske varustuse kandmisel.Trakside pikkus reguleeritav. Värvus: Ranger green.

Hind 17,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: EXPLORERBOTTLE

Kaubamärk: Wildo

Wildo veepudel Explorer karabiiniga

Klassikalisest Rootsi armee kolbist inspireeritud Wildo® matkaja pudel. Kaasas karabiin, mis võimaldab hõlpsa kinnitamise kottidele, vöödele või põhimõtteliselt kõigile. Kare pind külgedel võimaldab head haardumist.

Hind 16,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PO-MUS-PO-09

Kaubamärk: Helikon

HELIKON TELKMANTEL (PONCHO) Taiga green

Vihmakindel, kiiresti kuivav telkmantel mis on valmistatud Ripstop polüestrist. Telkmantel on kasutatav nii vihmakeebi kui ka välitelgina. Telkmantlil on trukid, mis võimaldab teha varrukad või ühendada telkmantleid omavahel kokku. Telkmantlil on ka aasad nööri jaoks et kasutada seda välitelgina.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: T1

Kaubamärk: Arnika

Arnika valge toss splindiga

Valge suits. Toote kestus 60-90 sekundit. Ainult väljas kasutamiseks alla 5 m/s tuulega. Toss rakendub nöörist tõmmates . Kui nöörist ei sütti siis saab süüdata paberi all asuva süütenööri. Fotograafide lemmik. TOOTE MÕÕDUD: Kõrgus: 13 cm Sügavus: 4 cm

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis