MANTIS X LASKETREENER
  • MANTIS X LASKETREENER
  • MANTIS X LASKETREENER
  • MANTIS X LASKETREENER
  • MANTIS X LASKETREENER
  • MANTIS X LASKETREENER

MANTIS X3 LASKETREENER

MX3

Uus lasketreeneri mudel.

Erinevused Mantis X mudeliga:
40% väiksem
50% kergem
3x pikem tööiga ühe laadimisega
4x kiirem infovahetus nutiseadmega
Kiirkinnitus

194,90 €
Kogus
Viimased tooted laos

Kirjeldus

MantisX on andmepõhine lähenemisviis meisterlikkusele.

Püstolile või püssile kinnitatuna analüüsib seade igat lasku ja genereerib andmeid, mida saate kasutada lasketehnika parandamiseks.

Seade jälgib relva liikumist sihtimise, lasu sooritamise ja lasu järel ning edastab info nutitelefoni või tahvelarvuti äppi.
Äpp (saadaval tasuta - Google Play ja App Store) analüüsib andmed, kuvab vead ning annab soovitused lasketulemuste parandamiseks. Kõik sessioonid salvestatakse, et saaksid võrrelda tulemusi.
Äpi abil võimalik ka sooritada erinevaid eelseadistatud harjutusi-relvadrille.

Komplektis:
- MantisX
- micro-USB laadimiskaabel
- lukuga suletav tugev karp

Valmistatud USAs.









Toote üksikasjad
MX3
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 191272-001

Kaubamärk: Condor

CONDOR MOLLE MICRO TK TASKU

MOLLE Micro TK Tasku.Saab kasutada kui IFAKi. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja välja tõmmatav kott.Sisemist paneeli saab kasutamiseks kiiresti välja tõmmata.Sisemisel paneelil on asjade hoidimiseks sees kummipaelad.Põhjas kummipael vajalikke asjade kinnitamiseks.NB: Pilt on illustreeriv, komplektis ei ole meditsiinitarvikuid !

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 554567.301

Kaubamärk: Gerber

Gerber LMF II Infantry (Must)

Gerber LMF II on üks parimaid ellujäämisnuge. Vastupidav 420HC terasest tera on vastupidav ja must keraamiline kate muudab selle korrosioonikindlaks ja vähendab peegeldusi.Tera osaliselt rihveldatud.Kummiga kaetud käepide võimaldab turvalist haaret. Komplektis detailid, mis võimaldavad kinnitada nuga vööle, MOLLE-le ning reiele.

Hind 149,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: MT-4004

Kaubamärk: MantisX

MANTIS LASER ACADEMY TRAINING KIT LASKETREENER 9MM (STANDARD)

MANTIS LASER ACADEMY abil saad parandada oma laskeoskust ka väljapool lasketiiru.Komplektis nutikad märklehed, millelt Laser Academy äpp tuvastab erienvate sihtmärkide osad ning peale lasku annab koheselettabamuste osas tagasisidet.Laser Academy äpi piiratud kasutusvõimalustega äpp on tasuta.Antud komplektiga saad aga kaasa täisversiooni koodi (väärtus...

Hind 184,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: PS-CMS-CD-02-B05

Kaubamärk: Helikon

HELIKON COMPETITION MODULAR BELT SLEEVE® (Oliiv)

HELIKON Competition Modular Belt Sleev on üks kahest Competition seeria platvormist.Competition Modular Belt Sleev on disanitud lisana HELIKON Competition Nautic Shooting vööle. HELIKON Competition Modular Belt Sleevi sisevööks sobivad ka muud vööd mis on kuni 45mm laiad. Võrkmaterjalist sisekülg Laserlõigatud MOLLE välisküljel Rakmete kinnitamise aasad...

Hind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: TFPBRA

Kaubamärk: Tactical Foodpack

Tactical Foodpack Sixpack Bravo

Pakend sisaldab järgmiseid roogasid: - Riisipuder marjadega - neto kaal 90g, energiasisaldus portsjoni kohta 450kcal - Vürtsikas nuudlisupp kanaga - neto kaal 70g, energiasisaldus portsjoni kohta 404kcal - Nuudliroog kanaga -neto kaal 125g,energiasisaldus portsjoni kohta 572kcal - Veise-kartulipada - neto kaal 100g, energiasisaldus portsjoni kohta...

Hind 51,30 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis