LUX OPTICAL KEMILUX kaitseprillid

60601
7,90 €
Kogus
Laos!

Kirjeldus

LUX OPTICAL KEMILUX kaitseprillid on paindlikud, kerged ja mugavad. Kaitseprillide raam on pehmest PVC-st ning värvitu klaas polükarbonaadist. Kaitseprillid kaitsevad vedelike pritsmete ja lendlevate tolmuosakeste eest. Prillid pakuvad keemilist kaitset (sobivad kandmiseks laborites) ja mehaanilist kaitset (sobivad kandmiseks ehituses ja tööstuses). Kaitseprillid on vastupidavad põrutustele. Maski tüüüpi kaitseprillidel on reguleeritav elastne rihm. KEMILUX kaitseprillid püsivad mugavasti peas ja kaitsevad efektiivselt silmi. Kaitseprillide läätsed on optilise klassiga 1, mis sobivad pikema aja jooksul kandmiseks.

LUX OPTICAL KEMILUX kaitseprillid vastavad standarditele EN 166 – garanteeritud minimaalne vastupidavus igapäeva riskidele, sh. prillide mahapillamine, vananemine valguse käes, vastupidavus kuumusele ja korrosioonile. EN 170 –  kaitse ultavioletse radiatsiooni vastu.

  • Klaas: uduvaba värvitu polükarbonaat, markeering 2-1,2 1 BN
  • Prilliraam: pehme PVC, markeering 3B
  • Optiline klass 1
  • 3 ventilatsiooniava
  • EN 166
  • EN 170

Lux Optical® spetsialiseerub silma- ja näokaitsetele. Nende tootevalikust leiab nii kaitseprille, keevitusmaske kui ka prillide puhastustooteid. Lux Optical kaitseprillides on ühendatud tehnilisus, modernsus ja maksimaalne kaitse. Reguleeritavad sangad ja libisemiskindel ninaosa teevad prillid mugavaks pea iga näokujuga inimesele.

Toote üksikasjad
60601
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 16184002

Kaubamärk: Mil-tec

Ühe punkti rihm (must)

Venivate osadega ühe punkti rihm. Relva kluge kinnituv osa rihma küljest klambriga eemaldatav. Pikkus: reguleeritav, max 87 cm Materjal: nailon Värvus: Must

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: EM5658-FG

Kaubamärk: Emerson Gear

FAST MH KIIVER (FOLIAGE)

Reguleeritavate rihmadega plastikust kiiver.Kiivri tagaosas asuva reguleerimisratta abil mugav kiiresti kasutaja pea jaoks seadistatav.Taga ja külgedel takjapaelapinnad embleemide kinnitamiseks.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Saadaval ooteajaga. Küsi tarneaega!

Tootekood: GFA-10-001017

GFA 552 punatäppsihik

Punatäppsihik. Sobib 22mm laiusele siinile.Komplektiskummist kaitsekate. Pikkus: 13,5 cm Toide: 2x AA patarei (ei ole komplektis)Sihikuristi värvid: punane ja roheline NB! Tegemist on airsoftrelvale mõeldud punatäppsihikuga. Ei ole sobilik kasutamiseks tulirelval.

Hind 54,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: SA-B03

Kaubamärk: Specna Arms

Specna Arms SA-B03 Carbine

Metallist kerega ja mehhanismiga M-seeria automaat. Relvas on kasutusel uue disainiga Enter & Convert™ Gearbox, mis võimaldab kiiremat vedruvahetust. Materjal: ABS / metall Pikkus: 84 - 92 cm (kaba pikkus on reguleeritav) Kaal: 2550 g Salve maht: 300 BB kuuli Laskekiirus: 110-120 m/s HOP-UP: Jah, reguleeritav Komplektis ei ole akut ja laadijat.

Hind 259,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Tootekood: GFA-10-012643

GFA 551 punatäppsihik

Punatäppsihik. Sobib 22mm laiusele siinile.Komplektiskummist kaitsekate. Pikkus: 10 cm Toide: 2x LR44 patarei (ei ole komplektis)Sihikuristi värvid: punane ja roheline NB! Tegemist on airsoftrelvale mõeldud punatäppsihikuga. Ei ole sobilik kasutamiseks tulirelval.

Hind 59,90 €
Vaata lähemalt
Viimased tooted laos

Jälgi meid Facebookis