Kummist Treening Nuga (Must)

TK-01-H

Kummist nuga enesekaitsetehnikate harjutamiseks.

Materjal: Kumm
Pikkus: 29 cm
Tera pikkus: 16,7 cm
kaal: 98 g

7,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
ESP
TK-01-H
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: H000014831

Kaubamärk: Orto

Saapamääre Merelõvi (50 g)

Silikoonõli ja loomarasvaga saapamääre karmides tingimustes kasutatavate jalatsite regulaarseks hooldamiseks. Pehmendab nahka, parandab jalatsite veekindlust ja kaitseb neid ekstreemsetes tingimustes.

Hind 1,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: PVC-H288B

Kaubamärk: UTG

UTG Deluxe vöökabuur

UTG vöökabuur keskmisele püstolile. Valmistatud tugevast nailonist. Võimalik kanda nii vasakul kui ka paremal pool. Kabuuril ka salvetasku lisasalve jaoks.

Hind 19,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: KP-UN1-PO-02-B03

Kaubamärk: Helikon

Helikon Level 1 Gen III sooja pesu komplekt (oliiv)

Saadaval vaid piiratud valik suuruseid !Muid mõõte ei ole võimalik antud toodet tellida. Aastaringseks kasutamiseks, suvel hoiab keha jaheda, talvel hoiab keha sooja.  Valmistatud US Armee spetsifikatsioonide järgi - ECWCS (Extended Cold Weather Clothing System)

Hind 19,90 € Tavahind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16224040

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 40ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MA41-002

Kaubamärk: Condor

Condor MOLLE Rip-away meedikutasku (must)

Lahtivolditav meedikutasku. Tasku koosneb kahest osast - MOLLE kinnitustega paneel ja kott. Omavahel kinnituvad nad terve paneeli osas takjapaela pinnaga. Kahe osa kindlamaks kinnitamiseks saab kasutada rihma ja klambrit. Mõõdud: 15x20 cm Värvus: Must Materjal: Cordura®Pildil näha olev koti sisu (sidemed jm) ei ole komplektis.

Hind 39,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: MV-002

Kaubamärk: Condor

Condor MOLLE vest MV (must)

Tervel vestil MOLLE kinnitused. Pehmendustega ja libisemiskindel õlaosa. Kandmis-/lohistamissang vesti turjaosal. Vöö kinnitusaasad vesti allosas. Sisemised võrktaskud. Värv: mustMaterjal: Cordura®

Hind 69,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis