Firedragon fuel 250ml

CN336C

Mittetoksiline ja puhas looduslik toode.

Põleb puhtalt ning seepärast saab kasutada piiratud ventilatsiooniga ruumides.

Põleb helesinaka kumaga (puudub suits või kollane leek).

Saab kustutada ja hiljem uuesti põlema süüdata.

Kogus: 250 ml

3,90 €
Kogus
Laos!

Toote üksikasjad
CN336C
Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Tootekood: 16027100

Kaubamärk: Mil-tec

MIL-TEC Ellujäämiskomplekt alumiiniumist karbis

Komplekt sisaldab: - taskunuga- vile- traatsaag- traat- kalastuskomplekt- vatt- küünal- pliiats- kleeplint- kompass- õmbluskomplekt- haaknõelad- tulepulk- peegel- ziletitera- sool- plaastrid (eraldi pakendatud)- plaastrirull- veekindel kapselAlumiiniumist karbis võimalik vett keeta.Mõõtmed: 13 x 9 x 3,5 cmKaal: 258gTootja: Mil-Tec (Saksamaa)

Hind 29,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-LWT-CM-01-B04

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Lightweight

Soojema ilma sokid, 50%CoolMax®. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osa tugevdus. Kannaosa amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: AC-VSP-CD-12

Kaubamärk: Helikon

HELIKON VAGABOND KOKKUKÄIV ISTUMISALUS

Helikoni Vagabond kokkukäiv istumisalus.Istumisaluse küljes aasaga rihm, mille abil võimalik istumisalus kinnitada püksirihma, seljakoti vms külge.Aasa otsa saab kinnitada karabiini ja riputada lahingvesti või lahingvöö külge. Mõõdud avatuna: 35 x 29 cmMõõdud kokkupanduna:  17,5 x 9,5 x 4 cmRiputusrihma pikkus:16 cm Materjal: Cordura 500Värvus: ADAPTIVE...

Hind 16,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: 418173.101.604

Kaubamärk: Carinthia

Carinthia Defence 4 magamiskott

DEFENCE 4 on populaarseim ja enimmüüdud kõigisse tingimustesse sobiv magamiskott, millel on suurepärane kaalu, pakitud suuruse ja kasutusomaduste suhe.See on end hästi tõestanud magamiskott kolmeks aastaajaks, mida on külmadel öödel 100% edukusega kasutatud nii avalooduses kui lumekoobastes.

Hind 291,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 220771

Kaubamärk: Primus

Primus 230g talvine gaas

PRIMUS talvegaas töötab kuni -22 °C temperatuurini. Tänu innovatiivsele ballooni ehitusele on gaasi võimsus peale 60 minutilist kasutamist 9% ja peale 120 minutilist kasutamist ca.15% võrreldes teiste balloonidega suurem.

Hind 9,90 €
Vaata lähemalt
Laos!

Tootekood: SK-MWT-WA

Kaubamärk: Helikon

Helikon sokid Mediumweight

Poolvillased keskmise soojusega sokid. Kõrge säärega, ülaosas elastik. Varvaste osa tugevdus. Kannaosa amortiseeriv ja hõõrdumise eest kaitsev polsterdus. Jalaliigese osas anatoomiline ja jalga stabiliseeriv konstruktsioon.

Hind 10,90 €
Vaata lähemalt
Laojääk sõltub valikust

Tootekood: 16224040

Kaubamärk: Mil-tec

Pipragaas Pfeffer KO Jet 40ml

Ballistol KO Jet on vedela joana väljuv pipragaas. Mõjub väga ärritavalt limaskestadele ja ka nahale. Efektiivne vahemaa kuni 5 meetrit. Suuna gaasijuga endast vähemalt 1 meetri kaugusel oleva objekti suunas. Pipragaas mõjub ka alkoholijoobes, narkootikume tarvitanud ja psühhootilistele inimestele. Samuti mõjub see agressiivsetele metsloomadele ja...

Hind 6,50 €
Vaata lähemalt
Laos!

Jälgi meid Facebookis